MAKE-UPgrade // što sve nudi nova KARL LAGERFELD+ModelCo kolekcija?

  Nakon dolaska u američke trgovine, make-up kolekcija KARL LAGERFELD+ModelCo stigla je i kod nas, u Douglas i na njihov web. Što se sve krije u toj slavnoj kolekciji koja je na intrigantan i originalan način nedavno predstavljena u Parizu? Tu je više od 50 visoko kvalitetnih formula prepoznatljive Karl Lagerfeld estetike u simpa pakiranjima.

   

  Karl Lagerfeld ModelCo kolekcija cr

  Kroz temu „Illuminated beauty“, kolekcija sadrži palete sjenila, maskare, tuševe za oči, sjajila za usne, setove kistova, ali i najveću zvijezdu cjelokupne kolekcije – ruževe za usne Lip Lights s ugrađenim zrcalima i LED svjetlom. Ruževi su specifični i po tome što su se, uz balzam za usne Lip Balm i setove za kistove, poigrali s likom poznatog dizajnera, pa tako na sebi sadrže prepoznatljivu 3D siluetu slavnog autora koji obožava vlastiti lik (kao i onaj svoje mačke Choupette).

  Karl Lagerfeld ModelCo kolekcija cr
  Lice kampanje Kiss me Karl je Stella Maxwell.


  Zanimljive stvarčice su Intense Black Volumising maskara za gušće i duže trepavice s inovativnom formulom, Luxe Highlight & Glow iluminator u tri nijanse za sve tipove kože, Choupette (da, mačka!). Collectable paleta sjenila za oči koja sadrži 16 nijansi.

   Karl Lagerfeld ModelCo kolekcija cr