Men's Week / heroji vole žutu i crvenu

  Furylite tenisica izraz je snažnog i neustrašivog duha Reebok brenda, javljaju iz poznate sportske kompanije, a za pojačati herojski dojam tu su sunčane Police naočale koje u ulozi Iron Mana nosi Robert Downey Jr, u filmu Captain America: Civil War (u naša kina dolazi sutra, 5. svibnja). Tu je i legendaran muški miris Kenzo pour Homme, prvi puta lansiran 1991. godine, a sada je kompozicija umivena novom snagom oceana. – Novi je miris inspiriran muškarcem koji svoj snagu vuče iz prirode i suradnje s njom – objavila je kuća Kenzo i osmislila odličan nevidljivi accessories za našeg super-heroja.

  FURYLITE SS16 10

  Dinamičnu Reebok kampanju za tenisice Furylite, pod imenom “Free Your Fury”, snimio je Warwick Saint. Priča je posvećena o apsolutnoj slobodi lifestylea, a u fokusu su cool tenisice sa žutim motivima.

  Robert Downey Jr Captain America Civil War 1

  U novom nastavku filmskog hita Captain America: Civil War, koji u hrvatska kina dolazi 5. svibnja, Robert Downey Jr u ulozi Iron Mana nosi Police Neymar model sunčanih naočala. Dizajn je prepoznatljivo zrcalan u dvije nijanse, u nekoliko kolorističkih varijanti.

  kenzo


  Novi Kenzo Homme inspiriran je oceanom – drvenasto-vodenu kompoziciju potpisuju Nathalie Gracia-Cetto i Olivier Pescheux. Radi se o kombinaciji svježine i senzualnosti: u vrhu je svježa kombinacija citrusa, mente i kardamona, u srcu morski akordi i začini, baza vetiver, cedar, sandalovina i vanilija.

   

  Robert Downey Jr Captain America Civil War 2WorldPremiereMarvelCaptainAmericaCivil2FQNlNA WVux