Men's Week / pustolovni duh

  Naši slavni nogometaši Domagoj Antolić i Ivan Vargić novi su ambasadori za Adidas ACE16 Primeknit kopačke, a Reebok predlaže svoju inovativnu ZPump Fusion tehnologiju u tenisicama za sport. Dior i Burberry poradili su na mirisnoj strani – novi Dior Sauvage (iako podsjeća na njihov Eau Savage iz 1966. godine, to nije verzija tog mirisa) donosi kompoziciju za pustolovne frajere koju potpisuje slavni François Demachy (plus liniju za tuširanje), dok je Mr. Burberry formulu osmislio Francis Kurkdjian.

  Antolic2 cr

  Hrvatske nogometne zvijezde Antolić i Vargić u novoj kampanji isprobali su ACE16 Primeknit kopačke koje su prekrivene naprednim Primeknit materijalom u 3D pletenoj strukturi za najbolju moguću kontrolu i prihvat lopte. Novi unutarnji sustav pletene potpore, koji pristaje poput čarape, igračima pruža ravnotežu i fleksibilnost.

   

  Reebok ZPump Fusion 2.0 image2

  Nova generacija Reebok tenisice ZPump Fusion 2.0, zahvaljujući air-fit tehnologiji s posebnim zračnim punjenjem i regulacijom zraka, popunjava sve praznine između tenisice i stopala. Pritiskom na Pump dugme na peti zrak prolazi kroz ventile u komoru koja se puni, omogućavajući joj da izdigne gornjište i petni dio tenisice i tako se oblikuje prema stopalu trkača. Kako bi tenisicu u potpunosti prilagodili svojim potrebama, neki trkači će dugme morati pritisnuti tri puta, dok će drugi to uraditi možda i deset. Da bi se zrak oslobodio, dovoljno je da se ispumpa pomoću ventila za otpuštanje.

  AmbianceNMDerivees1

  - Sauvage ima prirodne ekstrakte, pažljivo odabrane, u ekstremnim dozama… miris je vibrantan i iznenađujući u nekoliko nivoa. Vrlo je svjež. Ovo je miris s kojim ćete se istaknuti, a ne sakriti – objavila je kuća Dior. Inspiracija za miris koji potpisuje François Demachy su divljina, otvoreni prostori i plavo nebo. Bijeg od svakodnevice i nešto novo, avantura za pamćenje. Gornje note karakterizira snažan begamot koji se susreće s ambroxanom, dobivenim iz dragocjenog ambergrisa, i njegovim drvenim tragom. Tu su, kao nadopuna i gel za tuširanje (200 ml 255 kn), after-shave balm (100 ml 378 kn) i deodorant (75 g 240 kn)

  Mr. Burberry je miris osmišljen kao muška varijanta ženskog My Burberry. Drveno-cvjetnu kompoziciju potpisuje slavni parfumer Francis Kurkdjian: otvara se svježim akordima grejpa, kardamomom i taragonom. U srcu su note lista breze, ulje muškatnog oraha i kedar, a u bazi saldalovina, vetiver i drvo guaiac. (50 ml 458 kn)

  mrburberry