MIKO fashion torbe // hrvatski brend iz Vinkovaca ima nove slatke ideje FRUIT COLLECTION

  Mama Mirela i kći Matea donose novu kolekciju simpatičnih torbica koje nose voćni outfit. 

  Fruit collection

  - MIKO fashion, modni brand iz Vinkovaca čije torbe krase stilizirani motivi Šokica je prije nekoliko dana predstavio novu, 10. po redu kolekciju ženskih torbi nazvanu Fruit collection. Kolekcija predstavlja zabavnu, ženstvenu i bezvremensku eleganciju uz igru jarkih boja – javljaju autorice.

  Kiwi bag

  Čista izrada i dizajn naglašeni su detaljima po kojima je brend poznat, a to su motivi šokica, rad pokojnog supruga i oca, slobodnog umjetnika, Miljena Šimunića.

  raspberry bag1

  - Praktičnost i višesezonska nosivost su garancija koju potpisuje MIKOFashion. Izrađene da ugode ženi, torbe malih dimenzija, ali praktične, sa dovoljno prostora za sve osnovne stvari koje žena treba, savršeni su modni suputnik ove sezone. Torbe su napravljene od kombinacije raznih materijala- umjetne kože te dekorativne pamučne tkanine te su nazvane po voću: Kiwi, Papaya, Strawberry, Coconut i Raspberry bag – objavio je brend povodom predstavljanja.

  Papaya

  Simpatične, jednostavne torbe ističu se dizajnom koji je vrlo praktičan i kompaktan, a detalj sa slavonskim motivom kreacijama daje poseban lokalni štih.
  Cijena torbica je 490 kn, dostupne su na webshopu brenda.

  fruit collection1

  Foto: Stella Mešić

  kiwi bag1

  Strawberry bag

  Papaya bag1

  strawberry bag1