MINI_chic // I-GLE imaju preslatku kolekciju pletenine za KLINCE

  - Raditi odjeću za djecu je zaista posebno veselje, a i posebni osjećaji se uz nju vežu. Uvijek smo bile presretne vidjeti ako je djeca nose, a zatim i prenose dalje kad ih prerastu. Svaki komad je imao neki svoj život koji bi povezao nekoliko generacija i nekoliko različitih malih, a velikih osoba i osobnosti - izjavile su Nataša Mihaljčišin i Martina Vrdoljak Ranilović, odnosno dvojac I-GLE, koje su dječju kolekciju napravile ekskluzivno za multibrand store Ne.Ne.Ne.

  I Gle i Ne.Ne.Ne 2
  Foto: Mare Milin


  - Ova limitirana kolekcija dječjih pletenih i udobnih haljina, pulovera, kardigana i vesti u sebi podcrtava jedinstvenost svakog djeteta. Svaki model je individualiziran nekim drugačijim elementom, bilo da se radi o boji ili uzorku. Osim toga, ideja kolekcije je izbjegavati bacanje i spremanje odjeće duboko u ormar, već prosljeđivanje i poklanjanje. Mare Milin autorica je fotografija kolekcije – dodaje Nataša.


  Vlasnica storea Manuela Šola iznimno cijeni brend Studio I-Gle: - Kao i mi, i dizajnerice cijene slow fashion, kvalitetu i bezvremenstvo. Naime, pri odabiru brandova u dućanu vodimo računa o kvaliteti materijala, podrijetlu, obradi materijala i dizajnu. Svi brandovi koje imamo su inozemni, no odlučili smo se na suradnju i sa hrvatskim dizajnerima koji će kreirati posebne capsule kolekcije za nas. Sretni smo da ćemo, osim mama koje vole I-Gle, imati i djecu koje vole I-Gle - .

   I Gle i Ne.Ne.Ne 2I Gle i Ne.Ne.Ne 2