Najava jeseni / Springfield predstavio urbani boho look

  Etno smjernice kroz ležerne krojeve predstavio je slavni španjolski high-street Springfield brend jučer u zagrebačkom Poppy showroomu.

   SPRINGFIELD PRESS DAY 7

  - Ove jeseni se vraćamo najlegendarnijim Springfield odjevnim komadima – karirane košulje i haljine dominiraju ženskom kolekcijom, dok se široke majice mogu nositi s traper hlačama na kojima su insertirane zakrpe i naglašeni detalji kao trenutni trend koji vlada ulicama – obavljeno je povodom predstavljanja kolekcije. - Od boja vodeće su mornarsko plava, boja kestena i svijetlo smeđa. Riječ je o casual kolekciji za mlade sa širokim rasponom majica, naglašenom grafikom i printom na haljinama u tirkiznoj, rozoj i smeđoj boji. Ključni komad kolekcije je bomber jakna i novi kroj 'slim boyfriend' modela traperica. Urbana i casual kolekcija dizajnirana je za opuštene noćne provode, od boja crna ponovno ima glavu ulogu te je dodatno ublažena tamnocrvenim nijansama za casual touch - .

   SPRINGFIELD PRESS DAY 11

  - Kolekcija za muškarce inspirirana je sjeverom Europe s vrlo suvremenim, casual i mladenačkim stilom te širokom paletom boja koja kombinira prirodne nijanse poput sive, plave i nježno roze s kontrastnim bojama. Modeli su izrazito udobni i opušteni – idealni za mladenački duh. Rustikalna tekstura, floralni dezeni i višebojne prugice odlično se kombiniraju s traperom te kreiraju poželjan, izrazito trendi outfit. Boja naranče osvježava nijanse plave i sive koje su i baza ove kolekcije - plan je za Springfield jesen.

  SPRINGFIELD PRESS DAY 2SPRINGFIELD PRESS DAY 3SPRINGFIELD PRESS DAY 4SPRINGFIELD PRESS DAY 5SPRINGFIELD PRESS DAY 9

   

  SPRINGFIELD JESEN16 man 2SPRINGFIELD JESEN16 man 8SPRINGFIELD JESEN woman 9 crSPRINGFIELD JESEN16 man 9SPRINGFIELD JESEN16 man 10SPRINGFIELD JESEN man 2SPRINGFIELD JESEN woman 11 crSPRINGFIELD JESEN woman 1SPRINGFIELD JESEN woman 2SPRINGFIELD JESEN woman 10 crSPRINGFIELD JESEN woman 3SPRINGFIELD JESEN woman 4SPRINGFIELD JESEN woman 5SPRINGFIELD JESEN woman 7