NATAŠA MIHALJČIŠIN // badići za ljetovanje iz snova u suptilnoj pletenini

  - Ovo je jedna mala kolekcija kukičanih kupaćih kostima koje sam napravila više kao sentimentalnu, utopijsku viziju i uspomenu na planiranje ljeta. To je više sanjarenje o ljetovanju, a kroz sam proces i mene je vratilo djetinjstvu, onom osjećaju kad se nečemu raduješ, planiranju, u tome je velika količina radosti. Nisam toliko išla za uporabnom, već prema feelingu, no na kraju stvari su dosta nosive u kontekstu plaže. Sada se takve stvari nose stilizirano, urbano – izjavila je Nataša Mihaljčišin o kolekciji 'Ljetovanje iz snova'.

  natasa93

  Mini kolekciju predstavila je u svom malom ateljeu u Martićevoj, mjestu na koje dolaze kreativci, ljubitelji unikata, umjetnosti i kreativnosti koja ne podliježe trendovima.

  Nataša još jednom donosi nešto modno i emotivno, spaja svoje životne radosti i kreativnost te na koncu predstavlja modne predmete unikatne prirode.

  Ručni rad, pletivo i trake njezin su medij, ona ih slaže na intuitivan i likovno smislen način te pritom unosi onaj svoj 'tajni' sastojak, a to su – emocije.

  natasa4

  natasa22

  natasa9

   natasa0natasa1natasa333natasa993natasa9933