Prva UNISEKS kolekcija Andrijane Subotić Pjajčik // LANENA UDOBNOST za SLOBODU kretanja u tonovima plavetnila i oluje

  - Jedini je pravi zakon onaj što vodi do slobode - Richard Bach, Galeb Jonathan Livingstone

  34

  Ljetna kolekcija brenda Etna Maar bazirana je na lanu i pamuku, savršenim tkaninama koje outfitima daju posebnu čar. Kolekcija je limitirana te unisex, kreacije su idealne za razne fizičke proporcije, pune volumena i ležernosti.
  Od tonova ističu se plavi i oni sivi, nalik na ljetno nebo vedro, ali i ono tik prije oluje.

  19

  Romantične nijanse krase lagane tunike, majice, košulje, hlače. Nota crvene najavljuje sklonost atraktivnim tonovima i efektnim detaljima. Tu je i motiv ručno oslikanog galeba – poziv na slobodu, razumijevanje i raznolikost.

  01

  - Spoznati više, doživjeti snažnije i letjeti u nepoznato – težnje su koje galeba Jonatana Livingstona čine drukčijim od ostalih. Inspirirana kultnom knjigom Richarda Bacha u kojoj je sve moguće samo ako to iskreno želite i spremni ste učiti, dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik iskoračila je u nepoznato i po prvi puta kreirala uniseks kolekciju. Posebnu poslasticu predstavljaju komadi na kojima dizajnerica intervenira ručnim oslikavanjem objekta inspiracije – galeba objavio je brend Etna Maar.

  23

  Kampanja za novu kolekciju snimana je u Rijeci, a model Marko Šuša odlično je utjelovio modnu viziju Andrijane Subotić Pjajčik pred objektivom fotografa Igora Emila Horvata i tehničkog asistenta Čedomira Marića.

  Fotografija: Igor Emil Horvat
  Asistent fotografije:Čedomir Marić
  Model: Marko Šuša / Arden Free

   11

  27

  25

  31