SAIL AWAY WITH LINK // OGI te poziva na jedrenje, dress code je LAN

  Ona i on (Pavla Predović (Talia); Luka Skočilić) modeli su nove kampanje Ogi Antunac – kreacije su od lana, posvećene morskim trenucima i boravku na pučini, jer veliko plavetnilo njezina je velika ljubav.

  18d

  - Link Yachting kolekcija nastala je kao jedna intimna priča moje ljubavi prema moru i brodovima. Od malena su me selili po raznim jedrilicama, barkama, jer mi je tata veliki zaljubljenik u brodove. Tako sam zapravo shvatila da imam potrebu dizajnerski reagirati i na taj dio svojeg života – izjavila je Ogi.

  1d

  Lagani lan, kao ultimativni ljetni tekstil, idealan je za vruće dane, savršen i lepršav. Zato ga Ogi predlaže za sve, njegove kreacije zapravo su unisex.

  12d

  Voluminozne, komotne i fluidne, nove forme zadovoljit će sve one koji žele finu eleganciju.

  2d

  - More je meditativno, hrani me, opušta I što sam starija to sam više vezana za svoje trenutke u Omišlju. Upravo sam zato za lokaciju snimanja nove kampanje odabrala svoje najdraže kupalište I brod kojim smo obišli predivne uvale na kojima uživam gotovo svakog ljeta - rekla je dizajnerica.

  6d

  Ogi je u kolekciji koristila četiri stilske baze – hlače, tunike, haljine i košulje.

  4d

  Na kreacijama se pojavljuje slogan Sail away with Link i geografskom koordinatom New Yorka. Zašto? - Oduvijek sam maštala da jedrilicom uplovim u New York. Nažalost ovu godinu iza nas mogli smo samo maštati o tome, ali ipak kad stavite prst u more spojeni ste sa čitavom svijetom - .

  3d5d7d8d9d10d11d13d14d15d16d17d