Stripovski street-style @ Moschino Men's

    Punk je ušao u strip – ukratko se može opisati nova Moschino kolekcija koju potpisuje inovativni dizajner Jeremy Scott, predstavljena na tjednu muške mode koji se ovih dana održava u Londonu. Njegova odijela, koja su osim modela poput slavnog Lucky Blue Smitha, nosile i Jourdan Dunn i još neke cool cure, djelovala su kao nacrtana u stripu, s karakterističnim snažnim crno-bijelim potezima, na podlogama graduiranima od svijetlog prema tamnom... Punk je podloga, a strip tehnika, nova je formula popularnog dizajnera slavne talijanske modne kuće. Ilustracija postaje doslovna.

    MOSCHINO MENS14

    I dok su linije bez boje, podloga je snažno pigmentirana, funny i nosiva. Eklektičnost se vidi u dodiru snažnih nijansi s punkom koji inače zaobilazi sve osim karirane s dozom crvene. No, tu i dečki i cure nose električna odijela, košulje u kontrastnim tonovima i custom made Dr.Martens čizme, prepoznatljivu obuću punk supkulture. Osim sakoa, tu su i bomber jakne, podsjećaju na devedesete i grunge, te nose natpise kao to su snaga, strah i nada. Nastavlja se ovime prezentacije popularnog brenda koji uspješno manevrira buntovnim stilovima i predstavlja ih na moderan način. Dodatna inspiracija? Doza umjetnosti odnosno zločesti britanski autori Gilbert & George.

    MOSCHINO MENS1MOSCHINO MENS30MOSCHINO MENS2MOSCHINO MENS3MOSCHINO MENS4MOSCHINO MENS5MOSCHINO MENS7MOSCHINO MENS8MOSCHINO MENS9MOSCHINO MENS10MOSCHINO MENS12MOSCHINO MENS13MOSCHINO MENS15MOSCHINO MENS16MOSCHINO MENS18MOSCHINO MENS20MOSCHINO MENS22MOSCHINO MENS23MOSCHINO MENS25MOSCHINO MENS26MOSCHINO MENS27