STYLE_news // De Rigo Vision premijerno predstavio novu kolekciju sunčanih naočala - Police, Yalea, Philipp Plein, Furla i Fila

  Talijanska kompanija De Rigo Vision, svjetski lider u proizvodnji i distribuciji sunčanih naočala, predstavila je nove kolekcije prestižnih modnih brendova za sezonu proljeće/ljeto 2023.

  CK 17.11 40

  Kolekcije i veliku ponudu sunčanih naočala brendova Police, Yalea, Philipp Plein, Furla i Fila s oduševljenjem su razgledali ljubitelji mode i mediji, među kojima je bio i glazbenik Damir Kedžo.

   

   

  @dubravkapz #sunglasses #derigo #glasses #sun #zagreb #conorkomunikacije #naocale #suncane #colors ♬ La Vie En Rose - Emily Watts

   

  CK 17.11 133

  Najnovije kolekcije za sezonu proljeće/ljeto 2023. nude veliki izbor različitih stilova i nijansi koji se lako prilagođavaju svačijem ukusu, a u kojima će sigurno svi uživati u sunčanim danima.

  CK 17.11 123

  Ženska kolekcija Police predstavlja stilove naočala sa snažnim identitetom – odvažne, šarene i posebne. U kolekciji je dostupno šest sunčanih naočala i šest dioptrijskih naočala, a dizajn svake od njih odražava duh brenda u upečatljivim i gradualnim nijansama. U muškoj kolekciji vidljiv je prepoznatljiv odraz brenda zahvaljujući bestselerima koji su rekreirani u suvremenijem ruhu.

  CK 17.11 28

  Nova Yalea kolekcija može se opisati u tri riječi: elegantno, ženstveno i šareno. Cilj je promovirati suvremene žene, njihovu jedinstvenost i prirodnu ljepotu, a stilovi naočala su dizajnirani da istaknu lice svake žene.

  CK 17.11 49

  Zabavno, provokativno i s prizvukom Rock'n'Rolla, riječi su koje najbolje opisuju novu Philipp Plein kolekciju. U skladu s prepoznatljivim karakteristikama brenda, ova kolekcija ističe se profinjenim oblicima, maksimalističkim detaljima i dekorativnim elementima.

  CK 17.11 4

  Furla predstavlja elegantnu, šarenu i kolekciju punu osobnosti. Kroz sunčane naočale i dioptrijske okvire spaja inovaciju i tradiciju, dok istovremeno slavi prepoznatljiv talijanski stil brenda. Sofisticiran i bezvremenski izgled postignut je kroz nove stilove i reinterpretaciju bestsellera koji podsjećaju na palete boja.

  CK 17.11 6

  Stil FILA sunčanih naočala odražava dvije strane brenda, onu klasičniju i elegantniju te onu suvremeniju čiji je fokus na modu i lifestyle. Kroz ovu kolekciju nastoji se poboljšati stil i dugogodišnja povijest brenda te uvijek uz originalne detalje unijeti dašak novoga, a cilj je privući što veću ciljanu publiku i interpretirati FILA identitet kroz 27 novih stilova.

  Modeli iz SS2023 kolekcija dostupni su u maloprodajnoj mreži De Rigo partnera.

  Modeli iz kolekcije Philipp Plein ekskluzivno su dostupni u Optici Anda.

  CK 17.11 87