Women' Week / bake, klinci, ljubimci...

  Zabava ne poznaje dob: naše bake mažoretkinje oduševile su šetače zagrebačkim centrom u sklopu uličnog festivala Storybook lifestyle teatar, koji je održan protekli vikend, dok su gumi-gumi i školicu skakale klinke u Zaboku, na Niveinom eventu Neka odrastanje bude dječja igra. Ovih dana pojavio se i novi projekt za kućne ljubimce: Iva Goluža osmislila je jastuke za pse Quishin. Sada njezin Bak uživa na stylish ležaju! Iva ističe kako je htjela dodatke za psa koji se stilom uklapaju u razne interijere, a  upravo o životnom prostoru i uređenju stanova i kuća učit će nas i ove sezone Mirjana Mikulec jer uskoro kreće nova garnitura InDesign epizoda. Javila se i naša slavna manekenka Nikolina Rak – isprobala je nove Liebeskind Berlin torbe, chic jesenski modni dodatak!

   Zagrebačke bake mazoretkinje STORYBOOK LIFE TEATAR
  Storybook lifestyle teatar - odlične bake mažoretkinje u pohodu centrom Zagreba

  Iva Goluza i njen psic Bak niza
  Iva Goluža i Bak

  - Qushin je nastao prirodno, iskreno, sa željom da prije svega svom Baku stvorim meki i udoban ležaj na koji ću i sama poželjeti leći dok se igramo. Važnim mi se činilo i to što su jastuci u ponudi estetski dosta nezanimljivi pa sam odabrala devet različitih uzoraka od kojih smo sašili Qushin jastuke u tri veličine te prostirke koje je lako složiti i ponijeti sa sobom kada, primjerice, idete sa psom na put - objašnjava Iva Goluža, po majci Istrijanka, dodajući kako ju je u odabiru imena brenda upravo vodila ljubav prema Istri i dragim ljudima.

   

  Mirjana Mikulec 8S-1039

  U potrazi za originalnim i lijepim interijerima Mirjana Mikulec otvara vrata raskošnih prostora diljem Hrvatske, ali i europskih metropola u novoj sezoni serijala InDesign (RTL) Tako će gledatelji  slikom otići u Amsterdam, Beč i europsku prijestolnicu dizajna interijera - London. Očekuju nas i interijeri čiji proces stvaranja pratimo od početka do kraja, a svaki je prostor ljepši od drugog!

   

  Nivea dan igara 01

  Nivea i Savez Društava Naša djeca Hrvatske u suradnji s Društvom Naša djeca Zabok organizirali su Dan igara protekli vikend, završnu svečanost ovogodišnjeg društveno odgovornog projekta Neka odrastanje bude dječja igra na kojoj je predstavljen Priručnik s igrama za djecu i odrasle. - Igra ima presudnu ulogu u dječjem razvoju, stoga vjerujem da će ovaj Priručnik biti višestruko koristan voditeljima, pedagozima, roditeljima i svim odraslima koji rade s djecom, pozivajući ih na igru, maštanje i zajedničko druženje - rekla je urednica priručnika, prof. Snježana Krpes iz Saveza DND. Ovaj edukativan i zanimljiv priručnik u svom radu koristit će i svi volonteri Društava naša djeca Hrvatske u svom radu s djecom.

   

  Berlin Loves Zagreb 1

  Model Nikolina Rak isprobala je torbe popularnog branda Liebeskind Berlin, a radi se o kvalitetnim modelima od kože u sivim, srebrnim i smeđim tonovima. Centrom Zagreba pratio ju je tim: fotograf Franjo Matković, slavna vizažistica Ivna Bilandžija Billy i stilistica kose Katica Topčić za Kevin Murphy.