ANEL tips & tricks / ženstveni side-cut

  Obrijane ženske glave pojavile su se polovicom sedamdesetih - nosile su ih sljedbenice punk pokreta, prepoznatljive po crnim kožnim odjelima i izbrijanim glavama. Nitko si nije mogao ni zamisliti u ono vrijeme da će se punk style danas pretvorit u eleganciju i ženski seksipil.

  Predlaže: Ana Kuštre @ ANEL
  side4


  Danas se na izbrijane dijelove glave ne gleda s prezirom i zgražanjem, to je stil koji je zavladao cijelim svijetom. Već neko vrijeme radimo sidecut na svim tipovima kose.
  Nije lako prislonite mašinicu na glavu i napravit prvi rez. Zato je i dobila naziv „frizura za hrabre“. Jeste li i vi jedna od tih „hrabrih“ žena?  Ja već godinama nosim sidecut  i obožavam ga. Većina mojih  oduševljena je tim izbrijanim detaljima kojima naglašavamo njenu moć, a dužim djelom frizure ženstvenost.

   sidecut


  Kod takvih frizura veliku ulogu će odigrati boja. Intenzivne boje naglasite će buntovnicu u vama dok tople boje rade nježnost i vašu ženstvenu stranu.
  Duži dio kose može biti dugačak, na bob frizurama izgleda dinamično i skladno, a na kratkim kosama igramo se izbrijanim detaljima da bi frizura bila svakoga puta drugačija i unikatna. Ravna ili kovrčava? Sve je dozvoljeno i pristaje baš na svaki tip kose.
  Ako niste sigurni hoćete li napraviti taj veliki korak, ispletite sa strane pletenicu uz glavu. To je najbliža frizura side cut-u. Ako vam se sviđa to što vidite u ogledalu, a najvažnije je da se s tom frizurom dobro osjećate, ne oklijevajte. Učinite taj veliki korak i postanite sidecut girl.

   hairstyle-red-hair-sidecut-tatoo-Favim.com-334698sice michelleSide-Cut-Hair-Style

  Scarlett Johannson side 32side2

  sidecut-hairstyle-cher-lloydsidecut men  ana kustre anel

  Ana Kuštre