BOUDOIR ima prvu dizajnersku HALLOWEEN kolekciju u Hrvatskoj // Buy now or die later!

  Meksički način slavlja Dana mrtvih je specifičan, njihov Día de los Muertos inspirira brojne autore diljem svijeta - sada su tome u čast kolekciju napravile autorice brenda Boudoir.

  Boudoir 1

  - Kolekcija je nastala uz pomoć umjetne inteligencije i sadrži modele s originalnim printom, proizvedena je u limitiranoj količini. Inspirirana je klasičnim Halloween motivima te živopisnim folklorom meksičkog Día de los Muertos. Savršeni je to spoj šarmatnog macabre stila i nježne ženstvenosti i seksipila. Želite jedinstveni komad odjeće koji će biti showstopper Halloween tuluma ili ste jednostavno gotičarka u duši, ovo je nešto za vas - izjavile su Martina i Morana iz Boudoira.

  Ovo je tipično njihov izričaj, godthic postaje ženstven, a slatko ima neki mračni stilski moment. Igraju se teksturama, kod njih mora biti atraktivno, svijet lepršavih materijala nabrijan je volanima i čipkom.

  Boudoir 2

  - Ova kolekcija je rezultat našeg istraživanja i eksperimentiranja s umjetnom inteligencijom. Željeli smo stvoriti nešto jedinstveno i inovativno, što će se pamtiti i nakon Halloweena - izjavile su Martina Čičko Karapetrić i Morana Tomašević.

  Boudoir 3

  Kolekcija je dostupna na web stranici Boudoir brenda www.boudoir.hr i u dućanu u Zagrebu, Radićeva 22.


  Photo Boudoir 
  Make up Tena Bašić
  Model Anja Ozanić / Nude models management

  Boudoir 2

  Boudoir 3

  Boudoir 4

  Boudoir 5

  Boudoir 6

  Boudoir 7

  Boudoir 8

  Boudoir 9

  Boudoir 10