CARTOON_life // dragi BALTHAZARE, sretan ti 50. rođendan!

    Balt, Balthazaaar! Animirani inovator koji za svaki problem ima rješenje, slavi 50 rođendan: povodom ove super obljetnice naša art zlatarnica Lapidarium predstavlja simpatičnog lika u srebrnom izdanju. - Kako bismo obilježili tu okruglu brojku, u autorskoj radionici nakita Lapidarium izradili smo kolekciju nakita s njegovim likom i set magneta s likovima iz slavnog crtića. U kolekciji se mogu pronaći privjesci, manžete, magneti i mali broševi izrađeni u srebru ili pozlaćenom metalu, a osim u Lapidariumu u Radićevoj 10, mogu se pronaći i u Muzeju za umjetnost i obrt – objavljeno je povodom proslave.

     IMG 3178 a web


    - Omiljeni profesor iz najpoznatijeg zagrebačkog animiranog serijala koji proteklih 50 godina promiče nenasilno rješavanje problema i pozitivne vrijednosti, poslužio je kao inspiracija vrijednim umjetnicima zagrebačke autorske radionice Lapidarium. Maleni komadi iz Balthazar kolekcije vjerno prikazuju slavnog profesora u prepoznatljivim zelenim hlačama i crnom sakou, s bradom i šeširom, a u ponudi je i verzija s epruvetom u ruci – istaknuo je Mario Nokaj, vlasnik Lapidariuma.


    Cijene Baltazar kolekcije kreću se od 38 kuna za magnete, privjesci su 95 i 195 kn, ovisno o materijalu, a mogu se kupiti i u kompletu s ogrlicom po cijeni od 320 kuna. Maleni broševi su 125 i 250 kuna, dok se manžete prodaju po cijeni od 780 kuna.

     IMG 3178 a web IMG 3178 a web IMG 3178 a web IMG 3178 a web