De Rigo Vision lansirao svoj prvi ekskluzivni ženski brend YALEA // stilski, elegantan i snažan nadahnuće je svim ženama

  Talijanski modni div De Rigo Vision, svjetski lider u dizajniranju, proizvodnji i distribuciji vrhunskih sunčanih i dioptrijskih naočala, tijekom vikenda je u vili Polesini smještenoj na samoj porečkoj rivi predstavio svoj četvrti, ali prvi ženski brend Yalea. Brend posvećen ženama bit će dostupan već od listopada ove godine.

  YALEA 16

  Barbara De Rigo, glavna direktorica marketinga i Michele Aracri, generalni direktor De Rigo Vision Spa, na predstavljanju novog brenda Yalea istaknuli su važnost novog brenda posvećenog ženama, obzirom da su njihova tri vlasnička brenda - Lozza, Police i Sting – pretežito muški brendovi.

  Barbara De Rigo

  “Ovo je najprikladnije vrijeme, ne samo za proslavu “ponovnog buđenja” nakon pandemije, već i za potrošače koji su danas znatno svjesniji, jer ih ne privlače samo poznati svjetski brendovi, nego i oni potpuno neovisni. ”- rekla je Barbara De Rigo.

  Posljednje dvije godine bile su vrlo dramatične na globalnoj razini. De Rigo je uspio inovirati poslovne modele i preispitati svoju tvrtku kako bi uvažio izazove suvremenog tržišta.

  Villa Polesini Poreč

  Ovim novim projektom tvrtka DeRigo svakako želi ulagati u stvaranje novih vrijednosti polazeći od svojih prednosti, ne samo vještinama, već i inspiracijama, resursima i uvijek dobrim poznavanjem tržišta i trendova. Ovaj iznimno važan projekt nastao je u vrijeme Covid19 krize s ciljem proširenja portfelja De Rigo grupe sa 100%-tnom robnom markom, osmišljenom i dizajniranom isključivo i samo za žene.

  YALEA 9

  Yalea ima za cilj promicati žene podupirući njihovu slobodu izbora, njihove talente i nagraditi njihovu osobnu ljepotu.

  YALEA 10

  - Novi brend Yalea osmislio je kreativni tim sastavljen uglavnom od žena, a namijenjen je zreloj i svjesnoj ženskoj publici koji ima za cilj istaknuti njihovu ljepotu, uokvirujući njihovo lice elegantnim i nježnim okvirima - objavio je brend. 

  YALEA 13

  Prva Yalea kolekcija sastoji se od 13 sunčanih i 24 dioptrijska modela te “Petite” capsule koja nudi modele u manjim veličinama za žene s manjim licem. Želimo ponuditi visokokvalitetni proizvod po pristupačnoj cijeni te stvoriti novu viziju slobodnog izražavanja i potpunu modnu neovisnost - objasnila je Barbara De Rigo.

  YALEA 15

  Yalea nadilazi modu kako bi inspirirala snagu i povjerenje, kombinirajući estetske i etičke vrijednosti s kojima se svaka žena može identificirati. Yalea to konkretno čini - u planiranju i dizajnu u kojoj modeli oblikuju lice koje ne skrivaju, a stilovi su posvećeni iznimnim i inspirativnim ženama. Tako modeli u kolekciji nose imena poput Anna, Maria, Marion, Amelia, Ella, Maggie, Janica, Steffi, Guo, Tania, Carme… istaknuta s unutrašnje strane krilaca. Odavanje počasti ženama različitog podrijetla, kulture i godina, koje nisu nužno slavne, ali su se u različitim zemljama razlikovale zahvaljujući svojim životnim izborima, predanostima i postignućima.

  Yalea Cindy Bianca comunicato LOGO

  Cindy Crawford i Bianca Balti, zaštitna lica u kampanji odlučile su prihvatiti Yalea brend dodatno ističući etos samoga brenda. One nisu samo likovi, već su stvarne žene i svjetski poznati modeli, različite po dobi i stilu te skladno izražavaju bliskost svoje vanjske i unutrašnje ljepote. Predane su u promicanju svjesne, neovisne i pažljive ženstvenosti u skladu s vrijednostima koje zagovara Yalea.

  YALEA 11

  Koordinirana slika novog brenda utjelovljuje te iste vrijednosti baš u svakom detalju. Logotipom se izražava esencija i elegancija, odabirom čistog i elegantnog fonta s dozom originalnosti koji pruža inverzija slova "Y".

  YALEA 17

  Institucionalna paleta boja sugerira osjećaj ženstvenosti u kojem su osnovni tonovi osvijetljeni notama koraljne boje simbolizirajući tako snagu, strast i vitalnost.

  YALEA 12

  Kolekcija Yalea bit će dostupna u maloprodajnoj mreži DeRigo partnera od listopada 2021. godine.

  Yalea 1

  YALEA 14Yalea 2

  Yalea 3Yalea 4Yalea 5Yalea 6Yalea 7Yalea 8