Definicija osamdesetih + šarena kosa

    Inspiracija dolazi iz animiranog filma Jem & the Holograms koji je svoju popularnost stekao tijekom osamdesetih, te je, naravno, sav šaren i atraktivan. U čast remakeu koji izlazi za par godina, V Magazine predstavlja novi editorijal u bojama i tonovima njegovih likova, a cijelu priču prati izvanredno uređena kosa.

     

    jem-holograms-fashion-v-mag9

    Model Sonya Gorelova dobila je makeover preko nekoliko puta, pa je u skladu sa stylingom i kosa, prati je tonovima koji su ove sezone hit: nijansirana kosa poput likovnog platna. Styling bogat ukrasima osmislila je Yana Kamps, pri čemu se poslužila kreacijama s potpisom: Christopher Kane, Versace i Mary Katrantzou. Frizure koje su ovdje jednako moćne kao i odjeća potpisuje Jordan M, a make-up Cedric Jolivet. Manikura: Kelly B.

    jem-holograms-fashion-v-mag1jem-holograms-fashion-v-mag2jem-holograms-fashion-v-mag3jem-holograms-fashion-v-mag4jem-holograms-fashion-v-mag5jem-holograms-fashion-v-mag6jem-holograms-fashion-v-mag7jem-holograms-fashion-v-mag8jem-holograms-fashion-v-mag10jem-holograms-fashion-v-mag11jem-holograms-fashion-v-mag12