MARIJA KULUSIC // otvorenje slow-fashion showrooma u Laginjinoj

  Nadaleko Martićeve smješten je novi showroom modne autorice Marije Kulusic. U Laginjinoj 6 nalazi se oaza dizajnerice čija je premisa slow-fashion dizajn od kvalitetnih materijala, klasika s twistom.

  MarijaKulusic Showroom 13

  - Potraga je trajala zaista dugo. Ali, znala sam što želim, u kakvom prostoru zamišljam svoje kreacije i tražila sam ga dok ga nisam i pronašla - izjavila je Marija.

  MarijaKulusic Showroom 40

  Judita, Marija i Nambi

  Dvije prostrane prostorije starog zagrebačkog stana postale su kreativno igralište za autoricu te su dostupni za istraživanje svim njezinim klijenticama i ljubiteljicama inovativne kreativnosti s naglaskom na detalje i posebne efekte.

   

  @dubravkapz #marijakulusic #fashion #zagreb ♬ Supergirl - Dream Chaos & Della

   

   MarijaKulusic Showroom 14

   Tamni i light tonovi mekih tkanina, uz male ručno rađene detalje, u fokusu su kolekcije. Marija radi dizajn koji traje, promišlja iznad sezona te se brine o tekstilu koji je također jedan od ključnih elemenata - prirodnost je must have. Na našoj sceni ona je pritajena - baš kao i njezin dizajn.

  MarijaKulusic Showroom 12

  - Novi prostor podrazumijeva i novu kolekciju pa će se tako već od danas u showroomu moći pronaći zimski kaputi, vunene hlače, statement topovi i drugi komadi iz kolekcije za jesen/zimu 2023. Uz postavljene komade namještaja, dizajnerica je i interijeru udahnula svoj kreativni duh pa je tako radni stol presvukla custom-made navlakom te je sama osmislila, bojadisala i tapecirala zastor te taburee koji se koloritom nježno stapaju s drvenim parketom i očuvanom, originalnom bijelom stolarijom - objavljeno je.

  MarijaKulusic Showroom 10

  Uz ukusne zalogaje koje su osmislile Anja i Hana Grgić svi prisutni imali su priliku uživati u pjenušcima Vinarije Kota te svježe pripremljenim napitcima od matche brenda Materia. Dekoracije od suhog cvijeća za ovu su prigodu osmislile i postavile vlasnice Samonikle.

  MarijaKulusic Showroom 26

  MarijaKulusic Showroom 48

  MarijaKulusic Showroom 16

  foto Aleksandar Selak

   MarijaKulusic Showroom 8