DM BEAUTY BREAK // džungla na asfaltu, novi brendovi i raskoš inspiracije prirodom

  dm beauty break ove je godine inspiraciju pronašao u raskoši tekstura i boja neukroćene prirode - event je napravljen u stilu punktova, koji su podsjećali na šumske avanture, a usred svega našao se i - zip-line. S inspiracijom džungle, Tarzana i Jane, i dress code je bio u stilu, nosili su se animal motivi ili floralni te biljni uzorci.

  U prirodnu temu savršeno su se uklopili proizvodi korejske kozmetike brenda beauty of joseon, koji su odnedavno dostupni u prodavaonicama dm-a i dm online shopu, a koji kombiniraju tradicionalnu korejsku holističku medicinu s biljnim sastojcima.

  Četvrti dm beauty break 1

  Snagu prirode pretočenu u skincare proizvode predstavio je brend Hvaroma, čiji su proizvodi temeljeni na cvjetovima smilja, zaštitnom znaku otoka Hvara, a posebno je mjesto zauzela i dm-ova vlastita marka alverde, koja je već 35 godina sinonim za prirodnu kozmetiku.

  Četvrti dm beauty break 2

  „Raduje nas što nam je dugogodišnja suradnja s partnerima omogućila da na četvrtom dm beauty breaku predstavimo nove proizvode i vrhunske brendove koji će obilježiti razdoblje pred nama. Još jednom smo potvrdili da, bez obzira na to govorimo li o skincareu, make-upu ili proizvodima za njegu i oblikovanje kose, uz dm kupci uvijek mogu računati na kvalitetu dostupnu svima. Izrazito smo ponosni što se upravo u tome ističu proizvodi dm marke alverde i Balea, koji su već niz godina omiljeni brojnim kupcima“, istaknula je Gordana Picek, voditeljica resora nabave i marketinga dm-a za regiju Adria te voditeljica prodajne regije u Hrvatskoj.

  Četvrti dm beauty break 3

  U dm beauty breaku po prvi su put uživali i kupci koji su doznali koje ih novosti očekuju u prodavaonicama dm-a i dm online shopu te koji će trendovi obilježiti proljetnu i ljetnu sezonu.

  One mlađe među njima oduševila je nova linija Olival Routeen, posebno prilagođena koži tinejdžera i mladih, a isprobali su i proizvode brendova za njegu kože Byphasse, Equilibra, Melem i SKIN1004. Ljubiteljicama dekorativne kozmetike posebno su se svidjele nove tekuće konture i rumenila brenda Aura, dok su svi gosti rado isprobali i dodatke prehrani gaia naturelle, sokove Pulse Shake, proizvode za oralnu higijenu BlanX te proizvode za oblikovanje i stiliziranje kose Remington.

  Vesna Pisarović

  dm je pripremio brojna iznenađenja, pa su se tako gosti mogli opustiti uz zvučnu kupku s gongovima koja potiče energetsko uravnoteženje te upoznati drevnu umjetničku praksu točkanje mandale koja simbolizira harmoniju sa svemirom.

  Vrhunac večeri posvećene ravnoteži prirode i svijeta ljepote bio je koncert Vesne Pisarović.