eNVy room bridal kolekcija // 50 savršenih haljina koje otkrivaju razne FORME, ETERIČNE siluete i romantične detalje, ali i renesansa nekih VINTAGE modela

  Nova kolekcija vjenčanica dvojca brenda Envy Room, raskošna je paleta stilova i figura. Nikica Ivančević i Vjeko Franetović predstavljaju novu stilsku priču u niz ideja, poigrali su se siluetama, detaljima i divnim teksturama.

  ER Bridal 02

  Materijali su raznoliki, od glatkih i finih do onih dinamičnih, raznih finiša.

  - Osim elegancije i glamura, tu su i razni praktični modeli. Neki od modela imaju odvojive puf rukave ili transparentne suknje sa šlepom izrađene od organze ili tila sa šljokicama, koje je lako pretvoriti u nešto drugo, posebno. Time mladenki dajemo mogućnost da promijeni outfit tijekom večeri, bez potrebe za presvlačenjem – objavio je dvojac.

  ER Bridal 04

  U fokusu nove kolekcije su i ramena, koja kao da izranjaju iz finih nabiranja, a od oblika tu su i razne balon forme, za vrlo ženstvene efekte.

  ER Bridal 06

  - Modeli variraju u širokoj paleti krojeva, od onih koji prate liniju tijela pa sve do kroja raskošnog volumena, dok su od tkanina najzastupljeniji nježni i lepršavi svileni materijali, podatan svileni saten te svileni til koji se doima poput delikatne paučine, kao i uvijek romantične čipke sitnog i reljefnog dezena s decentnim sjajem ili posute sitnim biserima – javljaju dizajneri.

  U ovoj priči dizajneri donose nešto retro, povukli su stilske paralele sa svojim bivšim kolekcijama:

  - Nadahnuće za kreiranje triju novih modela, pronašli smo u kolekcijama davnijeg datuma, točnije kolekciji za sezonu 2008/09. Tada je eNVy room po prvi puta kreirao svoje "balon" haljine po kojima je postao prepoznatljiv i koje su u ono vrijeme bile izrazito traženi modeli. Za ovu, najnoviju kolekciju, reinterpretirali smo upravo te, popularne "balon" haljine i to u tri modela. Jedna od tih haljina, sprijeda kraća, a iza duža, inspirirana je kultnim video spotom za hit "November Rain", a u kampanji 2009. godine nosila ju je Kristina Sajko. Drugi model je kratka mini balon haljina, a treća je korzetirana haljina sirena kroja koja prati liniju tijela do bedara i širi se u voluminozni donji dio nalik balonu te je nadopunjena šlepom. Izrađene od transparentne organze s otisnutim floralnim motivima, osim upečatljivog kroja koji zasigurno biti primijećen, odlikuje ih i izrazita lakoća i prozračnost – javlja brend.

   ER bridal 01ER Bridal 03

  Karla Jurić i Ive Trojanović / 925 Studio

  Model: Leonarda Zeba

  Šminka: Sanja Agić

  Kosa: Draška Topić

  ER Bridal 05ER Bridal 07ER Bridal 08ER Bridal 09ER Bridal 10ER Bridal 11ER Bridal 12ER Bridal 13ER Bridal 14ER Bridal 15