ENVY ROOM jesen/zima 2023 // kad ideju power dressinga osvoji nježna ženstvenost

  Envy room ima nekoliko ideja koje isprepliću - s jedne strane donose nam haljinu kao osnovni element kojime naglašavaju tijelo, a s druge tu je taj power moment, jača ramena, snažna boxy silueta. I onda ih pomire, naprave stilski hibrid koji rezultira clean elementima i lijepim komadima koji mogu biti večernji, ali i dnevni, za one kojima je stalo kako izgledaju. Chic kolekcija predstavljena je u sklopu jesenske sezone. Blista na nekim fotkama i glitter tekstil, ukrašen je no djeluje glam futuristički.

  02

  - Tailoring je nešto što nas posljednjih sezona jako zanima. No, unatoč fascinaciji prema precizno krojenim odijelima, ne odustajemo od naših prepoznatljivih ženstvenih komada koje ponajviše čine haljine. U ovoj kolekciji želja nam je bila ne odvajati ta dva smjera u zasebne kategorije nego ih izmiješati i promišljeno inkorporirati u nove i zanimljive komade. Naoko "strogi", oversized blejzer okrenut je naopačke tako da prednji dio sakoa postaje stražnji senzualno otvarajući pogled na leđa - izjavili su dizajneri.

  08

  Nikica Ivančević i Vjeko Franetović elemente odijela ugradili su u haljinu te time strogoj linij daju blagu ženstvenost, no ujedno se igraju kodovima koji pomiruju kontraste. Asimetričnost je još jedan element kojime barataju, silueta dobiva lijepu dinamiku, geometrijsku i vrlo skladnu.

  04

  Ističe se i boxy odijelo, odnosno kompaktna jakna na ravne hlače. Brisanje siluete savršeno je za miljenice futurističkog stila.

  05

  Od elemenata ističu se haljina, sako, jakna, hlače. Sve to čini modnu formulu našeg uspješnog dvojca, koji potpisuju još jednu lijepu kolekciju, pojačanu bojama dragulja - smaragda i safira.

  01

  Fotografije eNVy room kampanje za kolekciju jesen/zima 2023 potpisuje cijenjeni fotograf Franjo Matković, u ulozi modela našla se Ingrid Nikolić (Faith Model mgm), make-up potpisuje Saša Joković, a za izgled kose je zaslužna Draška Topić.

  03

  0607091011