FASH [feš] novi modni sajam na Zagrebačkom velesajmu - prijavite se!

  - S ponosom najavljujemo prvo izdanje FASH [feš] modnog sajma - događaja koji spaja entuzijaste i profesionalce iz modne industrije s potencijalnim kupcima. FASH [feš] će se održati paralelno s proslavom 25. rođendana Beauty & Hair Expo Zagreba u paviljonu 11a na Zagrebačkom velesajmu od 8. do 10. ožujka. FASH [feš] modni je sajam namijenjen izlaganju i prodaji visokokvalitetnih modnih proizvoda i proizvoda za dom. Cilj je stvoriti atmosferu velikog concept storea na 1000 m2, gdje će posjetitelji, posebno ljubitelji originalnog dizajna, imati priliku kupovati direktno od dizajnera i proizvođača - objavili su organizatori.

  Fash 3.2024 2

  „FASH [feš] dizajnerima, umjetnicima i obrtnicima nudi izuzetnu priliku za povezivanje s posjetiteljima i potencijalnim kupcima te prodaju vlastitih proizvoda bez posrednika. Također, sajam je odskočna daska za nove talente i prilika za isticanje kvalitetnih brandova u dinamičnoj modnoj industriji. U perspektivi, željeli bismo postići da FASH kao projekt postane prepoznata platforma za prezentaciju dizajna.“, istaknuo je idejni pokretač i jedan od organizatora sajma, Igor Bočkaj.

  FASH [feš] izlagačima nudi svu potrebnu infrastrukturu te iznimnu posjećenost. Naime, ove se godine očekuje oko 15 000 posjetitelja Hair & Beauty Expo, što ovaj sajam čini idealnim mjestom za povećanje vidljivosti i prodaju svojih originalnih proizvoda.

  „Danas je moda praktički u svim aspektima našeg života s različitim stilovima u odijevanju i uređenju doma. U Hrvatskoj postoji izuzetno snažan kreativni momentum koji pokriva sve te aspekte mode. Cilj FASH-a je okupiti ih na jednom mjestu, ponuditi platformu za predstavljanje i plasman, te veliki broj posjetitelja koji će prepoznati kreativni rad u Hrvatskoj.“, govori Bočkaj.

  Prijaviti se mogu sva poduzeća, obrtnici, osobe samostalnih profesija i umjetnici koji izrađuju vlastite proizvode iz područja mode, modnih dodataka i proizvoda za dom. Do sada su svoje sudjelovanje potvrdili brendovi poput Link by Ogi, Skin Machine, Simone design, DNK by Nada Došen, PETAR by Lidija Skočibušić, Mama Mia – TorBA, Kerefeke, M-ring, Boolab, Ovonijenakit, Škatuljica i dr.

  Prijavni obrazac dostupan je na web stranici www.fash.com.hr, a potrebno se prijaviti najkasnije do 26. veljače.

  Sajam će se održati pod pokroviteljstvom Udruženja obrtnika grada Zagreba, u suradnji sa Zagrebačkim velesajmom.

  Nova prilika kreativcima za direktnu prodaju i promociju svojih proizvoda. Prijave otvorene do 26. veljače.