GADGET_info // 4 nova modela bežičnih sportskih Philips Sound slušalica

  Ljubitelji sporta, pokreta, plesa i trčanja došli su na svoje - prikazana su četiri modela iz kategorije Philips Sound, a najzanimljivijim se čini model TAA6606BK koji prenosi zvuk putem kostiju lubanje.

  Philips 2

  U dvorani XXL fitness centra na Velesajmu, Philips proizvodi su postavili novo značenje zvuka kroz glazbu i ples. Uz plesne radionice i opuštenu atmosferu, sudionici su mogli isprobati nove sportske Philips Sound slušalice koje je razvio kreativni tim TP Visiona.

  Valentina Walme 4

  Philips slušalice postale su simbol sportske jednostavnosti

  Bežične slušalice Philips oličenje su vrhunskih performansi i korisničkog iskustva. Osjećaj kvalitete je vidljiv prilikom otvaranja svakog proizvoda, a jednostavan pristup geometrijskom dizajnu vraća ga u koncept intuitivnog dizajna slušalica.

  Philips 4

  Predstavljena su četiri modela iz kategorije Philips Sound TAA7306BK/00, TAA6606BK/00, TAA5205BK/00 i TAA4216BK/00

  Philips TAA7306BK slušalice imaju fleksibilna i odvojiva krilca koja osiguravaju pristajanje tijekom treninga laganog do srednjeg intenziteta. Kada na red dođe trening jačeg intenziteta, odvojivi držači za uši osiguravaju da kapice slušalica ostanu na mjestu.

  Philips TAA7306 1.35900 kn 1

  Energičan zvuk odaje dojam fokusiranosti, a uređaj za nadzor otkucaja srca pomoći će svakome da trenira u skladu svojih mogućnosti. Kutija u kojoj dolaze slušalice, osim za punjenje, služi i za UV čišćenje.

  Klasa IP57 označava otpornost na prašinu i vodonepropusnost, čime ove slušalice mogu podnijeti i najintenzivnije vježbanje. Jednim dodirom vanjskog kućišta slušalica može se pauzirati reprodukcija glazbe, prihvatiti poziv ili pozvati glasovni pomoćnik na telefonu. Snažan bas, čist zvuk te 6 sati reprodukcije uz dodatnih 18 sati daje jedinstveno iskustvo korištenja ovih slušalica.

  Philips TAA6606BK 1.13900 kn 1

  Inovativni akustični sustav koji prenosi zvuk preko kostiju i otvoreni dizajn jamče sigurnije sportsko iskustvo uz slušalice Philips TAA6606BK. Jedinstveno aktivno svjetlo za jogging i zaštita od vode na razini IP67 potaknut će svakog korisnika na neku sportsku aktivnost. Korisnik je uvijek svjestan okoline i čuje sve oko sebe, a istovremeno čuje i glazbu.

  Philips 3

  Ove slušalice je moguće koristiti 9 sati nakon samo jednog punjenja, a time lista glazbe postaje duža. Lagan dizajn trake omogućava dugotrajno nošenje ovih slušalica bez osjećaja nelagode ili pritiska glave te dolazi u jednostavnoj crnoj boji.

  Philips TAA5205 75900 kn 3

  Sportske bežične slušalice koje se umeću u uho, model TAA5205BK, moguće je koristiti u raznim situacijama – od jutarnjeg trčanja do popodneva u uredu.

  Ove slušalice ističu se odvojivom kukicom za uho pa su nosive u svakoj prilici. Također, ove vodootporne bežične slušalice mogu reproducirati glazbu ili bilo koji sadržaj punih 20 sati, a uz njih dolazi i kutijica za punjenje koja omogućava dodatnih 15 sati reprodukcije, dok brzo 15-minutno punjenje omogućava još sat vremena. Slušalice su spremne za uparivanje putem Bluetootha čim se izvade iz kutije za punjenje. Kontrole na svakoj slušalici olakšavaju upravljanje glazbom, pozivima i glasnoćom, a korištenje načina rada Mono omogućuje korištenje samo jedne slušalice.

  Philips 9

  Zadnje, najveće bežične sportske slušalice, omogućuju da ostanete svježi, aktivni te uživate u glazbi. Model TAA4216BK su izdržljive, lagane slušalice koje se stavljaju na uši, a dizajnirane su za aktivan stil života.

  Philips 6

  Odvojive i perive navlake na školjkama za uši osigurat će udobnost bilo da se radi o trčanju na traci za trčanje ili plaži, a glazba ne prestaje uz 35 sati reprodukcije. Jastučići za uši su perivi i imaju gel koji omogućava dužu svježinu tokom nošenja.

  Kompaktan preklopni dizajn olakšava spremanje ovih slušalica, a elegantan dizajn uvijek privlači pažnju.

  Philips 8Philips 10Philips TAA4216 A5 52900 kn 1Philips TAA5205 75900 kn 1Philips TAA5205 75900 kn 2Philips TAA6606BK 1.13900 kn 2Philips TAA7306 1.35900 kn 2