Zagrebački Högl butik slavi 10 godina // koloristički usklađeni s odijelima DeLight

  Gotovo iste nijanse krasile su outfite Ivana Friščića i njegovog brenda DeLight te elegantnih Högl cipela donoseći vizualni sklad u novu sezonu. Iako je vrijeme tamnih tonova, modna formula predstavljena na desetom rođendanu Högl butika, slavnog austrijskog brenda, bila je pravo vizualno osvježenje.

  5 hogl

  Klasika mokasina, finih salonki i prepoznatljivih čizama, ali i elegantna odijela od kvalitetnih materijala i sklad siluete obilježili su večer koja je privukla brojnu publiku, uglavnom fanove Högla.

  - Prije deset godina ova ekskluzivna trgovina otvorila je svoja vrata svim domaćim poklonicama kvalitetne i udobne obuće. Högl ima brojne trgovine diljem svijeta, no ova u Ilici 12 spada u četiri jedinstvene lokacije sa statusom flagship store u kojima se mogu kupiti limitirane kolekcije kojih nema u „običnim“ Högl trgovinama. Zagreb je tako stao rame uz rame s Bečom, Budimpeštom i Pragom što jasno pokazuje koliko su ovoj globalno uspješnoj kompaniji važne klijentice u Hrvatskoj – objavio je brend.

  3 hogl

  - Ovih deset godina je proletjelo, a da nismo ni osjetili. Uvijek okruženi lijepim cipelama i još ljepšim, dragim klijenticama – naš tim je uživao u svakom danu. Ponosni smo što Högl ima izuzetno mnogo vjernih kupaca koji nam se redovito vraćaju, a posebno nam je drago što našu kvalitetu prepoznaju klijentice svih generacija – naglasila je voditeljica dućana Sanja Faber.

  4 Ivan Friščić modeli agencije Talia

  - Högl ove sezone ističe joie de vivre, stav, maštu… Dani minimalizma su prošlost i vrijeme je za nova buđenja i osobni razvoj ili možda čak za potpunu transformaciju. Nova kolekcija doista utjelovljuje ovaj svježi trend, a moderni detalji stvaraju odvažne lookove. Udobnost je i dalje glavni prioritet, a osobito u zimskoj sezoni funkcionalnost je iznimno važna karakteristika, jednako kao estetika i moderan dizajn. Högl spaja sve te značajke i ovom kolekcijom pokazuje suvremeni trendovski izgled pa izbor cipela i čizama nikada nije bilo tako inspirativan – objavio je brend.

  6 Hogl

  Kao specijalna gošća nastupila je violončelistica Ana Rucner, koja je pritom i zapjevala.

  2 Ana Rucner

  Modele su nosile manekenke modne agencije Talia, make-up su radile Zdenka Mihelj i Ana Krištofić, a frizure Studio Marcela i kreativna direktorica Jadranka Pezo.

  foto: Zvonimir Ferina

  10 hogl

  7 hogl

  9 hogl

  15 hogl

  8 hogl

  11 hogl

  12 hogl

  13 hogl

  16 hogl

  14 hogl