HOT_hit // zvjezdano izdanje SVIJEĆE s potpisom UMJETNIKA Philippea Baudelocquea

  Artist Philippe Baudelocque zaslužan je za svečano, nebesko, zvjezdano izdanje božićnog Dyptiquea: suradnja ga je potakla na poetski, mitološki sadržaj, a sklonost zvjezdanim temama dobila je novu mirisnu dimenziju.

   

  DIPTYQUE 2017 DRAGON cr


  Zapravo se radi o tri mitološka lika i tri različite mirisne svijeće Konstelacija:
  1. Jednorog nas vodi u zaleđenu šumu. Tradicionalno, sazviježđe Jednoroga povezuje se sa zelenom bojom. Iglice bore, Hinoki drvo i menta ,pokriveni injem, evociraju misterioznu ljepotu, sklad i red.

  DIPTYQUE 2017 DRAGON cr  2. Konstelacija Zmaja vodi nas do vatrenog, crvenog neba, šireći svijetlost i toplinu istovremeno. Kad ovo mitološko biće raširi svoja krila, dodiruju se i povezuju istok i zapad. Moćan drvenasti miris, svoju sunčanu, svijetlu stranu poprima zahvaljujući bogatoj citrusnoj aromi. Završni začinski sloj daje jedinstven rezultat. Kao što je ovo jedinstveno kozmičko biće, koje je kao kod svoje kuće i na Nebu i na Zemlji, ovaj miris spaja dim i narančin miris u posve jedinstveni doživljaj.

  DIPTYQUE 2017 DRAGON cr


  3. Phoenix, kao arhetip savršenog bića, svoju besmrtnost doživio je u plavoj Dyptique limitiranoj svijeći. Mirisna smola, tamjan, zaogrnut klinčićem neočekivano je olfaktorno iskustvo.

  DIPTYQUE 2017 DRAGON cr


  Svijeće su dostupne u modus-design shopu.

  Kako se brinuti o svijeći? Saznajte u savjetniku Boruta Mihalića.