'It All starts with a choice' // HIPPY GARDEN potpisuje raskošnu goth čaroliju

  Modna revija dizajnerice Đurđice Vorkapić i njezina brenda Hippy Garden zapravo je bila ekskluzivna večera čarobne atmosfere, održana u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade.

   Hippy Esplanade 424 of 377

  Elegantni setting s dark, goth vibrom, dimnom zavjesom i visokim svijećama, donio je gostima i večeru od tri slijeda, s potpisom legendarne chefice Ane Grgić Tomić.

  ANA GRGIC TOMIC ZA HIPPY GARDEN ESPLANADE 1

   

  @dubravkapz #hippygarden #esplanade #fashion #zagreb ♬ Beautiful Memories - Lux-Inspira

   

  U fokusu večeri ipak su bile kreacije, uglavnom haljine, koje Vorkapić predlaže za razne party prigode. Fluidne linije tamnih tonova na prvom su mjestu u vizijama modne autorice i njezina brenda. Zanimljiva igra dešava se u okviru punih i eteričnih detalja - senzualnost ima dark, romantičan moment.

  Glitter, crna, zlatna, čipka i prozirni elementi dio su kolekcije imena 'It All starts with a choice'. Večer je ujedno bila hommage reviji koja je na istom mjestu održana 2015., kad je predstavljena kolekcija 'Marquise Maestozo'.

  HIPPY GARDEN ESPLANADE DSC 1778

  - Živjeti i stvarati viziju u kojoj uživaš neprocjenjivo je blago. Moje modno stvaralaštvo, ideje i vizija uvijek su ispred očekivanja pa tako već dugo samostalne revije Hippy Garden oduševljavaju i daju novi stvaralački pristup - naglasila je dizajnerica Đurđica Vorkapić.

  HIPPY GARDEN ESPLANADE DSC 1680

  Naglasak je na linije tijela, senzualnu siluetu, visoke proreze, dekolte te fine materijale kao što su - organdi, svila, umjetna koža.

  HIPPY GARDEN ESPLANADE

  Poseban detalj je ručno rađeni nakit od crnih perli i brušenog kamenja, uz dugačke narukvice od umjetne kože.

  HIPPY GARDEN ESPLANADE DSC 1881

  - Hippy Garden kolekcije inspirirane su svijetom za sebe, kreativnošću, smislom za lijepo, toplinom i energijom vlastitog stvaralaštva, a izvedene visokovrijednim materijalima i tehničkim perfekcionizmom naglasila je autorica.

  Hippy Esplanade 426 of 377

  Reviju je zatvorila bijela haljina, nalik na vjenčanicu, s predivnim bolerom i ukrasnim elementima. Rebrasti elementi na haljini pokazuju vještine krojenja i modnog oblikovanja autorskog potpisa Hippy Garden.

  HIPPY GARDEN ESPLANADE DSC 1657

  Foto: Matea Smolčić Senčar, Deyan Barić
  Make-up: Sanja Agić
  Kosa: Perman Aveda Koncept

  ANA GRGIC TOMIC ZA HIPPY GARDEN ESPLANADE 3

  Hippy Esplanade 238 of 377

  HIPPY GARDEN ESPLANADE DSC 1823

  HIPPY GARDEN ESPLANADE DSC 1766