JET LAG // JESEN - ZIMA 2023 AMAZONA u cro izvedbi, stilska priča statement komada

  Jasmina Arnautović, kreativna direktorica i dizajnerica brenda Jet Lag, predlaže statement komade značajnog izričaja, od bundica preko animal printa do neon majice i turbo roze - na cool modelima.

  9235

  Goran Čižmešija pred kamerom je predstavio svoju tetu Ružu Štefić, pridružila joj se profi manekenka Monika Galić iz agencije Talia model. Teta Ruža je postala prava zvijezda, nosi voluminozne hlače i neon majicu te haljinu s volanima, a od nakita 3D printane naušnice.

  8858

  Teta je uživala, baš kao i ekipa, jer osim chic stila, tu je lokacija je ornitološki rezervat „Veliki Pažut“ kod međimurske Donje Dubrave, koji je UNESCO proglasio dio rezervata biosfere „Amazon of Europe“.

  Netaknute prekrasne lokacije na Dravi i Muri, gdje prirodu oblikuju rijeke, vjetrovi i dabrovi koji svojim grickanjem ruše drveća, savršeno su se uklopile u kulisu kolekcije. Ljepote lica Tete Ruže slave životnu mudrost i težak rad, a to je dodatno pojačalo poruku brenda, a to je da moda ne poznaje granice, mjesta ni godine, poručio je tim.

  9071

  Jasmina, koja uspješno spaja razne stilove te donosi outfite kreativnog predznaka, igra se volumenom i transparentnim detaljima. Haljina s cik-cak elementima i trakama koje grle tijelo te lepršava plisirana kreacija, među top su kreacijama naše autorice, baš kao i elegantna pastelna kreacija. Crnu haljinu vidi kao avangardu, 3D efekti silueti daju dobru dinamiku.

  Fotografije kampanje potpisuje Goran Čižmešija, modele je šminkala Maša Mihaljčić, a frizure radila Jelena Gašparić iz frizerskog salona „Artico“. Ovo je fotografu bilo prvo snimanje nakon 20 godina u rodnom kraju, a i dizajnerica je rodom iz Čakovca, stoga je simbolika snimanja još naglašenija, poručio je tim.

  0678

  83991024123315631581187088649009953798019980