KREATIVNA MARE MILIN // foto-priče s naglaskom na boje, stil i dinamične likove

  Već svi znaju da je Zalando stigao i na naše tržište, no #FindYourAngle je njihova prva velika kampanja – dali su našoj fotografkinji Mare Milin zadatak da poslika razne likove i njihove stilove. Styling je radio kreativni Petar Trbović.

  Zalando Find Your Angle izložba

  U glavnim ulogama su boje, kreacije, kreativnost i - Slavko Sobin, Ana Bacinger, Lucija Lugomer, Marko Medić, Karla Zelić, Lidija Lešić te Roxanne Flamingo.

  Šareni outfiti i dobro raspoloženje aktera na fotkama naglasili su pozitivan karakter mode u kojoj se svatko može snaći i pronaći.

  markoM

  Super fotografije predstavljene su na izložbi u Botaničaru, zagrebačkom zelenom bircu nedaleko od Botaničkog vrta. Zidove su krasile fotografije, a u prostoru je bio izložen dio kreacija koje se mogu pronaći i na Zalandu.

  lidijaL

  Zalando, vodeća europska internetska modna i lifestyle platforma, dolaskom u Hrvatsku, obilježio je svoje kontinuirano širenje na nova tržišta, i to izložbom koja slavi domaću modnu kulturu i moć izražavanja. Izložba fotografija koje je snimila Mare Milin, jedna od najpoznatijih hrvatskih modnih fotografkinja, nadahnuta je različitim aspektima ljudske osobnosti te se oslanja na nenadmašni modni Zalando asortiman kako bi prikazala najrazličitije odjevne kombinacije - javlja kompanija. 

  karlaZ

  Zalando, vodeća europska modna i lifestyle internetska platforma, nudi sveobuhvatan modni asortiman koji se proteže od premium do high-street brendova, a sadrži sve, od bezvremenskih dizajnera do ulične mode uključujući brendove kao što su Topshop, Vivienne Westwood, Moschino, See by Chloé, Michael Kors, Furla te adidas, ARKET, Monki, River Island i Levi's. Cilj platforme Zalando je biti europsko modno ishodište, koje će osnaživati domaće modne entuzijaste u izražavanju i istraživanju svojih individualnih modnih stilova.

  SlavkoS

  anaBlucijaLRoxanneF