LIFESTYLE MAKEOVER // stylish radionica koja podiže kvalitetu svakodnevice

  Dotjeraj stil, sredi make-up i glavu gore!

  Radionica koja podiže kvalitetu svakodnevice, LIFESTYLE MAKEOVER, održat će se u ponedjeljak, 25. ožujka 2019. u prostorijama Plesne škole Diva, Mije Krešića 5, kod Dinamovog stadiona, od 19.30-22 sata.
  Cijena radionice je 300 kn, prijava obavezna na mob. 0914899015 zbog ograničenog broja mjesta.

   billy 840 472

  Kroz godine iskustva rada s klijenticama više manje sve imaju iste problema, previše sjedenja, loše držanje, slabi mišići, premalo kondicije.... Sve to uzrokuje i puno lošiji izgled i manjak samopouzdanja. Stoga je rad na sebi najvažniji rad koji trebamo. Potrebna je ciljana edukacija koje vježbe raditi, kako svakodnevno radni okoliš iskoristiti u svoju korist i kako uvijek postići dobro držanje koje je izuzetno bitno za normalno funkcioniranje organizma. Ispravno držanje skida nam 10 godina i vraća toliko potreban osmijeh na lice. Držanje + osmijeh su i vrlo važni čimbenici u svakodnevnoj komunikaciji, sklapanje novih poslova i poznanstva. Zgodna žena je ustvari pametna žena koja zna iskoristiti svoje resurse u prave svrhe. Tim DIVA (Dubravka, Ivana i ja) pružit ćemo vam potrebne informacije i znanje koje će vam promijeniti život – ističe Vesna Bilman u najavi Lifestyle Makeover radionice koju uz supotpisuju Dubravka Prpić Znaor, dugogodišnja modna urednica i image savjetnica te jedna od naših najznačajnijih vizažistica, Ivana Bilandžija – Billy.

   

  Zgodna žena je ustvari pametna žena
  koja zna iskoristiti svoje resurse u prave svrhe.
  Vesna Bilman

   

  - Radom s klijenticama primijetila sam da im nedostaje fokusiranost na stil, jer u svakom je dućanu danas na tisuće trendova – ističe Dubravka. – Nadalje, lako je izgubiti se u svemu tome jer sve je moderno te je time kompliciranije uokviriti, uobličiti i definirati vlastiti stil. Zašto je to važno? Zato što nam to pojednostavljuje život, jer mi nismo robovi odjeće, već nam ona služi da svakodnevno pošaljemo poruku koju želimo, odjeća je komunikacija. Upravo radi toga, treba nam manje stvari, no prave stvari. Kako to otkriti, u vlastitom aranžmanu? Saznajte na radionici - .

   

  Odijevanje je komunikacija –
  koja je tvoja poruka?
  Dubravka Prpić Znaor

   

  - Iako sam kroz godine radila s mnogim poznatim osobama – veli Billy - činjenica da me za savjet pitaju najviše svakodnevne žene, poznanice, jer žele izgledati lijepo i njegovano te se našminkati u samo pet minuta. Vrijeme nam kronično nedostaje, a stvari se često zakompliciraju zahvaljujući krivoj šminki, odnosno podlogama. Ključno je znati kako se osnovno našminkati, odnosno izabrati idealan make-up po vlastitim preferencijama. Moderno je nositi sve manje šminke, stoga treba otkriti – što, kako i zašto? - .

   

  Ljepota je jednostavna i jedinstvena,
  baš poput tebe, samo predlažem još
  jedan ključni beauty dodatak –
  ruž, rumenilo ili maskaru!
  Ivana Bilandžija Billy.

   

  Radionica ima tri djela:

  1. Vesna Bilman – kako poboljšati držanje i podići kvalitetu života?

  2. Dubravka Prpić Znaor – osmisli autentičnu modnu formulu i sredi ormar!

  3. Ivana Bilandžija – Billy – od pripreme kože za make-up do glamura u 5 minuta.


  Tko je DIVA tim?

  VESNA bilman5

  Vesna Bilman plesom se bavi već 26 godina te je plesni sudac od 2004. iz standard i latino plesova. Razvila je i 2 autorska treninga: Diva Dance Healing i Diva Aroma Streching te već tri godine u prostorima škole organizira Diva buvljake. Vesna je diplomirana ekonomistica, direktorica Plesne škola Diva, plesni sudac, učitelj sportskog i rekreativnog plesa te Zumba instruktorica. Aktivno se bavi i fotografijom.

   

  dubravka prpic znaor

  Dubravka Prpić Znaor
  Urednica, modna kritičarka i image savjetnica koja radi u medijima već dvadesetak godina. Trendove ima u malom prstu, kao i povijest odijevanja te je posao proširila na savjetovanje o imidžu. Vodi radionice na privatnoj bazi te one o korporativnom odijevanju za grupe poslovnih ljudi u vodećim kompanijama. Vlasnica je lifestyle portala www.itgirl.hr te stalna suradnica za www,24satahr i Inflight magazin Croatie Airlines.

   

  billy 840 472

  Ivana Bilandžija Billy
  Vizažistica je već niz godina godina, radila na niz revija u Zagrebu, doprinijela izgradnji make-up scene i vodila radionice o šminkanju. Radi sa slavnim, ali i takozvanim običnim ženama. Jedna od vizažistica koje su prve krenule raditi na editorijalima u našim modnim magazinima, uvele nove trendove i podigle scenu na viši nivo. Surađuje s mnogim dizajnerima te je u kreativnom timu Ivice Skoke.

   

   

  LIFESTYLE MAKEOVER

  PROGRAM


  VESNA BILMAN, vlasnica Plesne škole Diva
  1.Kako se pravilno držati ?
  2. Kako ojačati trbušne i leđne mišiće koji su bitni za ravno držanje?
  3. Zašto je važno pravilno držanje?
  4. Pravilno držanje i komunikacija sa različitim tipovima osobnosti - knjiga "Nosi mi se moja boja" by Davor Bilman, koju ćete moći kupiti na radionici za 139 kn
  5. Pravilno držanje i disanje, aktivnost i važnost kisika i sunca za opći nivo naše energije.
  6. Kako zauzeti pravu pozu kod fotografiranja?

  DUBRAVKA PRPIĆ ZNAOR, urednica i style consultant
  1 Odjeća kao komunikacija – ključne stvari koje trebamo znati
  2 Što moja odjeća govori o meni, kako utječe na mene, kako poslati najbolju moguću poruku?
  3 Kako osmisliti osobnu modnu formulu i rekreirati stil?
  4 Kako da odjeća služi meni, a ne ja odjeći?
  5 Koja je odjeća idealna za selfie?

  SMOOTHIE BREAK
  banane, mrkve, jabuke, mrkva, celer, špinat…


  IVANA BILANDŽIJA BILLY, vizažistica
  1. Priprema kože za make-up na to se nadovezujemo na podloge – zašto, koja, kako i kada?
  2. Pravilno nanošenje maskare i tuša nadovezujemo se na ekstenzije trepavica. Kad je previše?
  3. Obrve – zašto su ključne, što koristiti, koje preparate i formule
  4. Kako brzinski transformirati dnevni look u večernji?