LOKOMOTIVA ljeto // dizajnerica LANA ima top summer haljine koje nose njezine frendice

  Nova kolekcija donosi lepršave haljine, a prve su je isprobale Lanine frendice i kreativke. Super fotke naglašavaju lakoću ljetnih modnih veselja.

  lana1

  Modeli u novoj foto-priči koju potpisuje Sara B. Moritz:
  Anita Dujić - dizajnerica nakita, vlasnica brenda "Juno"
  Andrea Jelić - web dizajnerica, vlasnica obrta “A STUDIO”
  Dora Kraljević - fitness instruktorica, vlasnica "Dora Body Studio"
  Ivana Čuljak - poduzetnica, pastry chefica i vlasnica slastičarnice "Neka Jedu Kolače"
  Maja Miletić - dizajnerica nakita, vlasnica brenda "mammii"
  Sonja Lamut - dizajnerica, vlasnica brenda "Soel"

  lana3

  - Dizajnerica Lana Puljić okupila je 6 zanimljivih žena i predstavila 16 outfita koje želimo nositi cijelo ljeto. Haljine su zamišljene kao komadi koji izvrsno pristaju ženama različitih karaktera, profesija, figura i senzibiliteta. Siluete su bogate i opuštene, neke oversized, dok druge ipak prate liniju tijela, no pazeći da ne sputavaju u pokretu – objavila je Lana.

  lokomotiva summer2022 144

  Haljine su napravljene od svile, svilenog tafta i lana koji su idealni ljetni materijali za lepršave dane. Divne nijanse su crvene i roze, kao i prava vrtna zelena. Jednobojno ili s motivom cvijeća – teško je izabrati.

  - Predimenzioniran, gotovo apstraktan cvjetni print najviše dolazi do izražaja u isto tako predimenzioniranim, raskošnim haljinama – poručuje Lana.

   01 cr0507 cr9 cr cr12lokomotiva summer2022 2lokomotiva summer2022 44lokomotiva summer2022 57lokomotiva summer2022 64lokomotiva summer2022 94