MATE RONČEVIĆ ima super stil // Odijevam se po nekom vlastitom osjećaju, ne kalkuliram, ne promišljam, slažem usput.

  Mate je legenda hrvatske PR scene. Znaju ga sve zvijezde, velike i male, znaju ga novinari, urednici, to je jedan simpatičan, jednostavan lik koji oduševljava ekipu na fejsu svojim iskrenim, fora statusima, ali ima i – super stil.

   mate4

  Autentičan, svoj i kreativan, Mate zna da je to nešto sa čime se rađaš. Istina da je njegov zarazan osmjeh uvijek poželjan accessories, no kombinacije su te koje mi najviše zapinju za oko. Evo što mi je napisao.

  mate77

  - Kad je moda u pitanju kod mene postoji jedno pravilo...“Ako drugi nešto nose, ja neću“, stoga posljednjih nekoliko godina svoj stil gradim i baziram na komadima iz vintage i second hand shopova. Odijevam se po nekom vlastitom osjećaju, ne kalkuliram, ne promišljam, slažem usput - .

  mate65

  - Moram priznati da zadnje vrijeme inspiraciju pronalazim na neobičnim i neotkrivenim mjestima, pa sam posljednje komade kupio u trgovini Hrvatski vojnik (inače specijaliziranom za profesionalnu vojsku). Imam nekoliko stvari i iz trgovine specijaliziranom za ribolov, uglavnom ja modu vidim svugdje oko sebe, i takva moda me jako zabavlja - .

  mate11

  - Ne volim „instagramsku modu“ gdje je sve generičko, isto i neispirativno, cijeli Instagram je počeo izgledati kao jedan katalog koji nađete u poštanskom sandučiću. Ne volim ni filozofiju oko mode i odjeće generalno, ali jako volim vidjeti super obučene ljude, recimo stil glumca Mirana Kurspahića mi je genijalan - .

  mate432

  - Znam da je moj stil možda neshvatljiv svima, ali to sam ja, uvijek sam taj koji nosi odjeću, a ne da odjeća nosi mene. Od brendova najvise volim Sheriff & Cherry, čije naočale ne skidam već 10 godina, a njihova odjeća mi je uvijek na wish list. Jako volim i odijela našeg dizajnera Tomislava Bahorića, a trenutno omiljeni komad u ormaru mi je žuta duga kabanica do poda iz second hand ducana koju sam platio 5 kn - . 

   mate3 1Jer u konačnici i u samoj definicija riječi stila stoji: Stil je način izražavanja, koji karakteriziraju sve one značajke po kojima se razlikujete od ostalih - zaključuje Mate.