MOKASINE & SALONKE // top modeli za stylish povratak u ured

  Neutralni tonovi, klasične linije i basic modeli cipela savršeni su za razna odijela, jednostavne kreacije poput bluze i suknje te hlače na crtu. Kraj kolovoza rezerviran je za minimalizam, a idealne modele predlaže kanadski brend Aldo, poznat po odličnim kolekcijama modnih dodataka.

  aldo m2

  Mokasine su praktične, inspirirane prirodnim tonovima i nozi daju elegantan izgled, baš kao i salonke, koje imaju više raznih varijanti potpetica – od par do desetak centimetara.

  also 2

  - Ljeto se bliži kraju i još ćemo vrlo kratko moći nositi otvorenu obuću. Pravo je vrijeme da kolekciju obuće obogatimo must-have cipelama – mokasinkama. Upravo su mokasinke u posljednjih nekoliko godina postale komad kojeg vrlo rado volimo kombinirati na različite outfite. Nekada su bile obuća koju smo mogli vidjeti u muškim kolekcijama, a danas su nezaobilazne i u ženskim ormarima. Standardne mokasinke uvijek će biti u trendu, ali sve više se pojavljuju modeli obogaćeni detaljima kao što su kopče, potplati ili platforma. Osim što su izuzetno elegantne i jednostavne, odličan su komad za casual kombinacije te će zasigurno podignuti svaki outfit. Kanadski brend Aldo u svojoj kolekciji uvijek ima komade inspirirane posljednjim trendovima, a u nastavku donosimo nekoliko modela mokasinki i salonki za svaki stil – javlja brend.

  aldo54

  aldo4

  aldo 4324

  aldo m4

  aldo 313

  aldo 1

  aldo m7