MORPHE beauty // slavni brend kojeg obožavaju VIZAŽISTI diljem svijeta stigao i kod nas

  Brend Morphe je lansiran 2008. godine u krugu make-up artista iz Los Angelesa, s kistovima koji su uskoro postali mega hit. Nastavak donose palete sjenila za oči, ruževi za usne i ostali must have beauty proizvodi.

  Top 5 proizvoda su set kistova, paleta sjenila, maskara, tekući puder i lip gloss.

  The Jaclyn Hill Eyeshadow Palette 31900kn

  Kada su sjenila za oči u pitanju, idealna je The Jaclyn Hill Eyeshadow Palette - Paleta sjenila (319,00 kn) jer sjenila pružaju odličnu pigmentaciju i nevjerojatnu aplikaciju. Prilikom kreiranja palete koja sadrži 35 sjenila, Jaclyn Hill je mislila na sve – sjenila je osmislila, formulirala, testirala i tako dotjerala do savršenstva. Paleta sadrži mat, svjetlucave i satenske boje – jer djevojke (i dečki) moraju imati više mogućnosti na raspolaganju.

  Eye Obsessed Eye Brush Set 21500kn

  Za dobar make up look itekako su zaslužni kistovi koji su zapravo glavni alat za nanošenje beauty proizvoda, kao i za stvaranje savršenog izgleda. Eye Obsessed Eye Brush Set - Set kistova (215,00 kn) sadrži 12 kistova za lice koji izazivaju opsjednutost. Od nanošenja, sjenčanja, blendanja do miješanja sjenila – ovi kistovi su apsolutni must-have za svakog ljubitelja make up-a.

  Make It Big Volumizing Mascara7.5g 10500kn

  Nakon nanošenja sjenila, kako bi upotpunili make up look, stavljamo naglasak na trepavice. Uz Make It Big Volumizing Mascara - Maskara za volumen (7.5 g, 105,00 kn) vaše će oči postati zanosne. Ova maskara produžuje vaše trepavice i ono najvažnije - ne trusi se. Ako ste u potrazi za savršenom maskarom koja se nanosi s lakoćom i pritom stvara wow efekt, na pravom ste mjestu.

  Filter Effect Soft Focus Foundation28 ml 17500kn

  Užurbani ritam svakodnevice zahtijeva i puder koji traje i do 12 sati, prikriva nedostatke te istovremeno dubinski hidratizira i hrani kožu. Ne govorimo o nemogućoj misiji, već o Filter Effect Soft Focus Foundation - tekućem puderu (28 ml, 175,00 kn). Uistinu najbolji filter kojeg ćete ikad koristiti. Među posljednjim, ali nikako ne manje važnim beauty koracima je sjajilo za usne koje stvara osjećaj samouvjerenosti.

  Morphe Lip Gloss 4.5 ml 8490kn

  Morphe Lip Gloss - sjajilo za usne (4.5 ml, 84,90 kn) kremaste je teksture, ne lijepi se te ima svjetlucavi sjaj.