NAUGHTY BUT NICE // Boudoir kampanja i kolekcija za sve slatke moderne Crvenkapice u volanima i vinylu

  - Bila jednom mlada, draga djevojčica koju bi svako zavolio čim bi ju ugledao, a njezina je baka voljela tako da nije znala kako bi djetetu ugodila. Jednom joj poklonila kapicu od crvena baršuna, što je djevojčici tako dobro pristajala da drugo i nije htjela nositi; po toj je kapici prozvali Crvenkapicom - .

  Boudoir 2022 2

  Braća Grimm prije nekoliko stoljeća nisu ni slutila kako će njihova priča za djecu do danas nadahnjivati brojne generacije i uljepšavati nam djetinjstvo na brojne načine. Ta djevojčica iz priče o Crvenkapici je sada odrasla no i dalje nosi baršunasti kaputić po kojem je dobila ime – javlja Boudoir.

  Boudoir 2022 7

  Holiday kolekcija 'Naughty But Nice' sestara Boudoir, Martine Čičko Karapetrić i Morane Tomašević donosi njihove omiljene materijale – čipku, til i fora crveni vinyl. Tu su i originalni printevi s blagdanskim motivima.

  Poput bajke i priče o teatralnoj odjeći male Crvenkapice, izgledaju i kampanja i kolekcija. Crvena se ističe na lepršavim girlie haljinama, a tu su i motivi gljiva i šumske raskoši, koje dizajnerice rade po narudžbi i mjeri.

  Boudoir 2022 1

  Fotke su radili Senja Vild i Franjo Matković. Blagdanska priča djeluje poput neke slikovnice, sve skupa okvir je za stilske snove o volanima i preslatkim, lepršavim outfitima.

  Boudoir 2022 4

  Suknja sa šumskim motivima punog kruga, koja se nosi na bijelu bluzu, možda je jedan od najimpresivnijih Boudoir komada ove sezone, kao i pripijene kreacije od crvenog vinyla.

  Boudoir 2022 5

  I ove godine njihovu su virtuoznu, romantičnu i seksi priču ispričali fotografi Senja Vild i Franjo Matković koji su snimili neke od najljepših komada iz kolekcije.

  Boudoir 2022 3

  Boudoir 2022 8

  Boudoir 2022 6

  Boudoir 2022 9