NOĆ HRVATSKOG FILMA I NOVIH MEDIJA 2019. // besplatni maraton domaćeg filma za sve generacije

  Noć hrvatskog filma i novih medija”, projekt promicanja hrvatskog filma među domaćom, ali i stranom publikom, uskoro će doživjeti svoje 6. izdanje.

  Ove godine ovaj besplatni maraton najboljeg od domaćeg filma održat će se u petak, 25. listopada 2019., u osam hrvatskih gradova i ukupno pet država. Ulaz na sva događanja je besplatan.

  A zivot tece dalje 4
  A život teče dalje


  Šesto izdanje manifestacije „Noć hrvatskog filma i novih medija“ održat će se u Zagrebu, Sisku, Otočcu, Splitu, Malom Lošinju, Koprivnici, Dubrovniku i Vukovaru, ali i na kino platnima u Mađarskoj (Budimpešta i Pečuh), Bosni i Hercegovini (Mostar), Srbiji (Subotica) i Italiji (Milano), a u jednoj će filmskoj noći, od 18 sati sve do 2 ujutro, prikazati više od 100 hrvatskih naslova različitih žanrova.

  U samo jednoj večeri, odnosno noći, gledatelji će moći uživati u pomno odabranim uratcima pionira domaćeg filma, i to u svim filmskim rodovima, od vječnih dječjih klasika, zanimljivih novih medija (Toranj, TK, Film bez filma) i recentnog animiranog filma (Profesor Baltazar – Augustova treća sreća, Prvi korak, Vrlo mokra noć u muzeju, Motivi), te dokumentaraca koji su ove godine posvećeni teškim ljudskim sudbinama pa sve do najpopularnijeg filmskog roda kratkih i dugometražnih igranih filmova.


  Cjelokupni program po gradovima dostupan je ovdje.

   A zivot tece dalje 4A zivot tece dalje 4A zivot tece dalje 4A zivot tece dalje 4
  Za ona stara dobra vremena