Upoznajte #OPIYourWay proljetnu kolekciju // blistavi prozirni tonovi uz kremastu pigmentaciju

  OPI ti šalje poruku:
  Upoznaj našu prilagodljivu proljetnu kolekciju koja uključuje sjajne i svjetlucave prozirne nijanse koje možeš nanositi preko izrazito pigmentiranih kremastih boja. Miksaj nijanse kako god želiš za personalizirani izgled koji je baš tvoj. Bez pravila. Samo čista kreativnost.

  plp oyw collection banner 1200x768

  Uživaj u nijansama koje će privlačiti pažnju u formulama lakova za nokte i gel lakova koje voliš. Od klasičnog Nail Lacquera i Gel Colora do dugotrajnih Infinite Shine lakova za nokte. Tvoji su nokti u sigurnim rukama.

  Paint It
  Nakon što si napravila pripremu nokta i tvoj podlak je spreman za "wow" efekt, odaberi bilo koju kremastu nijansu kao osnovu za svoj mix. Ali zašto stati na jednoj? Uzmi dvije kremaste nijanse za "french” ili apstraktni izgled. Granica ne postoji. Sve ovisi o tebi.

  Glaze It
  Pozdravimo posebne efekte. Spoji živopisne kreme s super hipnotizirajućim prozirnim slojem. Odaberi između sjajnih, bisernih i završnih slojeva s glitterom i nanesi preko kremaste nijanse. Pokušaj nanijeti i više jednog sloja za zaista prilagođen izgled. Perlasti glitter ombre? Da, molim.

  Name It
  Inspiriraj se imenima nijansi koje si koristila i spoji ih u jedinstveno ime koje će oduševiti publiku i budi slobodna podijeliti ga sa svima. Trebaš li pomoć? Pogledaj zadivljujuće kreacije @frederic.chen, @cocamichelle i @glosshouse.

  Lookin’ Fiiiine Online
  Budi kreativna i pokaži tu potpuno svoju, personaliziranu kombinaciju nijansi i označi #OPIYourWay i @opihrvatska.

   opi spring 2024 683x1024