PARFUME_INFO // Moncler predstavlja prve mirise brenda - Moncler Pour Femme i Moncler Pour Homme

  Moncler predstavlja prve mirise brenda, Moncler Pour Femme i Moncler Pour Homme – dva parfema koja signaliziraju ekspediciju za osjetila.

  Isprepletene u svojoj kemiji i narativu, obje kreacije odražavaju odvažnu sinergiju prirode, istraživanja i otkrića – kamen temeljac svemira Moncler, globalnog brenda sinonima za planinsko naslijeđe i novi koncept luksuza.

  U harmoniji kontrasta, svaki miris evocira oštru, hladnu odu prirodi umotanoj u raskošnu čahuru topline.

  MONCLER PARFUMS STILL LIFE DUO RANGE 6 1x1 master

  MONCLER POUR FEMME i MONCLER POUR HOMME

  Moncler predstavlja prve mirise brenda, Moncler Pour Femme i Moncler Pour Homme – dva parfema koja signaliziraju ekspediciju za osjetila. Isprepletene u svojoj kemiji i narativu, obje kreacije odražavaju odvažnu sinergiju prirode, istraživanja i otkrića – kamen temeljac svemira Moncler, globalnog brenda sinonima za planinsko naslijeđe i novi koncept luksuza. U harmoniji kontrasta, svaki miris evocira oštru, hladnu odu prirodi umotanoj u raskošnu čahuru topline.

  MONCLER PARFUMS STILL LIFE DUO 150ML 2 1x1 master

  - Nakon nekoliko godina rasprave, istraživanja i razvoja, ova su dva mirisa oživjela na način koji doista odražava bit Monclera. Kao predsjednik i glavni izvršni direktor Monclera, Remo Ruffini pratio nas je kroz cijeli proces, pomno prateći globalni koncept kao i finije detalje. Moncler kao brand ima tako poželjan status - to je brand koji stvarno utjelovljuje inovaciju, zbog čega se ovi parfemi doimaju kao savršeni nastavak njegove priče. Uz ova dva mirisa, čak je i sama bočica nova avantura, novi duh i novi način komunikacije – bilo da se radi o pisanju vašeg imena, posebnoj poruci ili bilo čemu što želite - izjavio je Philippe Bénacin, glavni izvršni direktor Interparfumsa.

  Moncler Pour Femme i Moncler Pour Homme najnoviji su u dugom nizu inspirativnih kreacija kuće i prirodan nastavak brenda životnog stila od 360° koji se diljem svijeta slavi zbog svoje baštine planinske izvrsnosti.

  MONCLER PARFUMS INGREDIENTS POUR FEMME 150ML 1x1 master

  Izgrađen na čvrstim temeljima pionirskog vanjskog duha i prirodnog poriva za inovacijama, Moncler predstavlja svjetski standard u prošivenim jaknama za žene i muškarce, kao i dinamičnim linijama odjeće i dodataka koji stoje na spoju između modernog luksuza i visokih performansi sportske odjeće.

  Danas je Moncler, kroz projekt Moncler Genius, kreativno središte koje poziva mnoštvo gostujućih dizajnera da slave različite glasove i probijaju granice kroz dizajn i inovacije.

  Sa svojim revolucionarnim LED dizajnom, bočice Moncler Pour Femme i Moncler Pour Homme bočica u obliku boce 'borraccia' stvaraju neraskidivu vezu s planinskim korijenima i avanturističkim duhom Kuće. Duo mirisa dijeli jedinstveni akord Mountain Woods ekskluzivno za Moncler. Ovaj topli, sofisticirani drveni element zajednički je DNK koji evocira pionirski duh Kuće. Osim ovog akorda, svaki miris otkriva intrinzičnu mješavinu prestižnih prirodnih materijala i jedinstvenih akorda formuliranih u rukama parfimera Nisrine Grillié, Quentina Bischa, Antoinea Maisondieua i Christophea Raynauda u Givaudanu.

  “Akord Mountain Woods je zajednička nit između ženskog i muškog mirisa. Zbog njegovog drvenastog, vanjskog osjećaja, koristili smo cedrovinu. Za stilsku sofisticiranost kuće radili smo s zasićenošću jantara. Zajedno s Antoineom Maisondieuom dodali smo sandalovinu za njenu ugodnu, kremastu toplinu.” – Nisrine Grillié

  MONCLER PARFUMS INGREDIENTS POUR HOMME 150ML 1x1 master