PARTY_GIRLS // nova LEI LOU cura nosi mikro haljine, perje, rozi kaput i duge crne hlače

  Nova kampanja Aleksandre Dojčinović a.k.a. Lei Lou donosi party prijedloge koji se baziraju na crnim i šarenim komadima, pojačanima floralnim motivom, perjem i kristalima.

  Dojcinovic kampanja 1

  Torbica Zoey ove sezone druži se s kaputima, koje autorica predlaže uz svoje male haljine, a osim crnog, tu je i cool rozi komad. Ovime ističe sklonost bojama, uglavnom u glavnoj ulozi siluete. Jaki statement komadi su haljine s posebnim naborima, lagano evociraju osamdesete, vrijeme ekonomske stabilnosti. Sada nije to vrijeme, no party i dalje traje jer kraj godine je blizu, a za slavlje je uvijek dobro naći razlog.

  Dojcinovic kampanja 7

  - Ovo je jedna od onih kolekcija koju sam istinski uživala stvarati. Željela sam da svaki komad pojedinačno bude priča za sebe, da svaki bude dovoljno klasičan, a opet dovoljno statement, urban i cool, da bude karakteran i "eye catching", ali da ga se može ponavljati, ovisno o detaljima, svaki put na različiti način. Važan dio kampanje su uz nakit i naočale iz moje Optice La Vie, koje su dale finalni touch cijeloj priči, plus taj divni interijer, pravi prikaz građanskog Zagreba, točno onakvog u kakvom sanjamo živjeti – izjavila je Aleksandra.

  Dojcinovic kampanja 2

  Foto: Maja Kljaić
  Hair: Katica Topčić za Kevin Murphy
  Make up: Petra Sever

  Dojcinovic kampanja 3Dojcinovic kampanja 4Dojcinovic kampanja 5Dojcinovic kampanja 6Dojcinovic kampanja 8