PEJZAŽI, BAŠTINA, PRIRODNE LJEPOTE, PUTOVANJE // najbolji namaz za PALAČINKE Nutella ima super fotografije Hrvatske

  Pejsaži, kulturna baština, prirodne ljepote i krajolici iz Hrvatske pronašli su i ove godine svoje mjesto na limitiranom izdanju Nutella staklenki.

  Nutella PR 02 WEB

  Koliko je fotografija moćno sredstvo komunikacije najbolje zna proslavljeni fotograf Ivo Pervan. Čest motiv u njegovom radu je kulturna i prirodna baština Hrvatske koju svojim objektivom želi sačuvati za vječnost. Ivo Pervan dobitnik je niza najvećih svjetskih nagrada za turističku fotografiju, a autor je i brojnih fotomonografija poput one grada Dubrovnika, proglašene najljepšom knjigom svijeta.

  Nutella PR 01 WEB

  Za novo ruho limitiranog izdanja Nutelle zaslužan je i tim kreativne agencije Omega komunikacije, iz čije je dizajnerske radionice izašla i prošlogodišnja kolekcija staklenki. Uz veliku odgovornost i poštovanje prema projektu koji oduševljava i inspirira kupce diljem Svijeta, tim Omega komunikacija hrvatskom je izdanju udahnuo poseban i prepoznatljiv izgled.

  Na fotkama su: Palagruža, Maslenički most, Drvena igračka koju čuva Etnografski muzej, Pag, Gacka, Kornati, Brijuni i Dubrovnik

   Nutella KV webNutella PR 03 WEBNutella PR 04 WEBNutella PR 05 WEBNutella PR 06 WEBNutella PR 07 WEBNutella PR 08 WEB