Pop Art / kolor opsesija

    Šezdesete kucaju na velika vrata nove sezone - većina dizajnera odlučila je istražiti trend s polovice prošlog stoljeća, dodajući u svoje modne forme notu modernosti: Kad je Jeremy Scott došao na čelo modne kuće Moschino, povratak šezdesetih dobio je široka krila.

    pop-art-fashion-shoot06 cr

    Sada njegov pommes frites i žuto slovo M strši ne samo s haljina, već i šešira i torbi, a sve je upakirano u humorističan i hiperrealističan pop-art stil za one željne modnog tuluma. Junk food za ljubitelje komičnih odjevnih egzibicija! No, sličnim stopama idu njegovi brojni kolege, te nam nude jasno definirane linije, minice, jarke boje i kontraste. Tu su žuta, crvena i plava, jarke nijanse koje ne poznaju kompromis.  

    Modni editorijal koji najbolje opisuje trenutno stanje modnoga uma je onaj iz Harper's Bazaara China, u kojemu model Katerina pozira odjevena poput pop-art ikone. Fotografirao je Xiao Wei Xu, styling zabavno odradio Yuri Tan. Kreacije osim Moschina potpisuju Dior, Valentino i Ports 1961. Make-up je osmislila Sun Qi, a frizure u znaku perika Jason X.

    pop-art-fashion-shoot01 crpop-art-fashion-shoot02 crpop-art-fashion-shoot03 crpop-art-fashion-shoot04 crpop-art-fashion-shoot05 cr