Preuređena zagrebačka beauty oaza // MARTIMEX U VLAŠKOJ dobio MAKEOVER

  Novo, luksuzno ruho dobila je legendarna parfumerija i beauty oaza u Vlaškoj 70b. Ima tri etaže te se ispod ulaznog prostora s parfemima nalazi predivan beauty centar.

  MARTIMEX VLASKA3

  - Želja je bila istaknuti ljepotu parfumerije koja se nalazi na prizemlju te dodati sadržaje beauty centru čime se Martimex zaista razlikuje od svih standardiziranih parfumerija u Hrvatskoj. Ističemo pristup projektu i dizajnu te komunikaciju prostora gdje klijenti mogu obaviti kupnju najpoznatijih mirisa i skin care-a te koristiti beauty centar koji je samo etažu ispod parfumerije – ističu u objavi.

  MARTIMEX VLASKA22


  Na 250 četvornih metara smjestili su se Beauty Centar i Parfumerija sa više od 50 najpoznatijih kozmetičkih brendova, od klasičnih poput Versacea, Dsquared2, Moschina, Ferragama, Elie Saab, Philippa Pleina, Teaology, Payota, Shiseida, Dolce & Gabbane, Naj Olearia, Estee Laudera, Guerlaina, Lancomea, YSL-a do slavnih niche imena kao što su The Merchant of Venice, Anomalia, Atkinsons, Chopard, Memo i Sophie’s Garden.

   

  @dubravkapz #skincare #croatian #beauty #zagreb #martimex #vlaska #parfume #parfumerie #nicheparfums #parfumes #makeup ♬ soft background music with piano string bells(1283463) - earbrojp

   

  MARTIMEX VLASKA848

  Prostor je moderno, decentno i elegantno uređen, a sve kako bi parfemi i beauty poslastice došle u fokus. Osoblje koje će vam majstorski pomoći u odabiru i lijepi ugođaj karakteristike su ove legendarne zagrebačke beauty lokacije.

  MARTIMEX VLASKA1

  MARTIMEX VLASKA94

  MARTIMEX VLASKA62MARTIMEX VLASKA4

  MARTIMEX VLASKA2MARTIMEX VLASKA11MARTIMEX VLASKA12MARTIMEX VLASKA23