Šareni HAVAIANAS SVIJET // plaža style ima sve što trebamo – od japanki do super badića, hlačica, majica…

    Ako je neki brend stvoren za sunčane plaže, onda je to Havaianas, sa svojom neodoljivom ponudom šarenila za lepršave dane na suncu. U kolekciji odjeće nalaze se majice, kratke hlače, kupaći kostimi, haljine i kombinezoni koji prate prepoznatljivi veseli i šareni duh Havaianasa.

    Havaianas bikini 1

    Havaianasice su postale sinonim za japanke i kada smišljamo ljetni outfit one su neizbježne, bez obzira radi li se šetnji gradom ili odlasku na plažu. Poznati klasici na koje uvijek volimo baciti oko, jer se svake godine vraćaju u novim bojama, su kolekcije Slim, Top i Brasil.

    Odjeća je odličan novitet i veliko pojačanje u cijeloj ponudi brenda – objavio je danas brend. Osim klasično udobnih japanki, koje dolaze i u varijanti s tekstilom preko noge, tu su i gumeni cekeri, ali i one male vodootporne torbice za casual dan u blizini vode.

    Havaianas bikini 1Havaianas bikini 1Havaianas bikini 1Havaianas bikini 1Havaianas bikini 1Havaianas bikini 1Havaianas bikini 1Havaianas bikini 1Havaianas bikini 1Havaianas bikini 1Havaianas bikini 1Havaianas bikini 1Havaianas bikini 1Havaianas bikini 1Havaianas bikini 1Havaianas bikini 1Havaianas bikini 1Havaianas bikini 1