SKIN_upgrade // nova maska za usne s HIJALURONSKOM KISELINOM

    Suha koža neiscrpna je tema za kompanije koje konstantno razvijaju nove formule za sređivanje naše barijere – zato je jučer Reviderm u zagrebačkom Matisu predstavio Neuro Sensitive, liniju za dehidriranu i suhu kožu, a posebno za oštećenu barijeru kože s tendencijom osjećaja nelagode, iritacije i upale te kao popratnu njegu kod neurodermatitisa i ekcema. 

    Luxus

    Predstavljena je i maska za usne, Luxus: - formula objedinjuje najbolja svojstva H3 patentirane hijaluronske kiseline s umirujućim sastojcima i formulom aktivatora kako bi prirodno hidratizirali, naglasili i njegovali usne. Zaglađuje se površina usana, naglašava volumen i dobiva se prekrasan, umirujući osjećaj. Luxus je ujedno i jedina maska za kućnu njegu koja će očuvati dermalne filere u vašim usnama – objavio je Reviderm. 

    Linija Neuro Sensitive pruža zaštitu osjetljivoj koži: oštećena zaštitna barijera je popravljena, crvenilo, svrbež i osjećaj zatezanja su smanjeni. Isto tako smanjuje osjećaj neugode kao što su toplina i oticanje, vlaga u koži je nadopunjena, a površina kože meka i glatka. Rezultat možemo svesti na tri riječi: smirenost, stabilnost i udobnost kože.

     LuxusLuxus