SUNGLASSES_INFO // novi trendovi donose konkretne, uglate okvire statement izgleda

  Samo zato što je temperatura pala ne znači da je sunce (i njegove ultraljubičaste zrake) nestalo. Naime, u jesen je sunce niže na nebu, što znači da su njegove UV zrake jednako štetne – u oči dobivate izravniji udar njegovih zraka nego ljeti kada je sunce dulje iznad glave.

  d1

  Za lijepih sunčanih jesenskih dana upijajte sunce sa stilom uz kvalitetne sunčane naočale talijanskog modnog diva DeRigo - objavila je kompanija te donosi top trendovske modele za jesen i zimu. Radi se o većim modelima debljeg okvira, inspiriranima retro stilovima.

  f5

  Bilo da tražite par sunčanih naočala s potpisom najpoznatijih svjetskih brendova, s dodatnom UV zaštitom za vaše sljedeće skijanje ili klasične avijatorice za svakodnevnu upotrebu, pogledajte najnovije modele iz kolekcija modnih brendova Police, Yalea, Furla, Fila i Philipp Plein. Istaknite se u gomili sa sunčanim naočalama koje laskaju vašem licu, bez obzira jesu li vaše prepoznatljive sunčane naočale mačkaste, predimenzionirane, ovalne ili okrugle sunčane naočale.

  Modeli su dostupni u maloprodajnoj mreži DeRigo partnera: Optika Anda i Livision Optika

   f3f6