SUPER KAMPANJA // LEPRŠAVA marama poziva te u predivan Les Émaux svijet u znaku SNOVA

  Les Émaux x „Rêveur“ za SS20 nova je kampanja brenda kojeg potpisuju Nino Sablić i Kristijan Žakić.

  DSC 0777 marama

  Kolekcija na kampanji kombinacija je njihovih stilskih favorita, od plisea preko jačih ramena i efektnih nijansi do kreacija koje kao da kombiniraju dvije forme, fluidnu i onu kompaktniju. Kreacije su ženstvene i statement, svaki odjevni predmet priča je za sebe, počevši od sakoa s ramenima u špic ili romboidnim rukavima, preko lepršavih haljina do traper suknje-hlača.

  DSC 0777 marama

  Motiv akvarela, vrlo romantičan i suptilan, naglašen sočnim tonovima, krasi elegantnu lepršavu haljinu naglašena struka i kratke hlače od odijela, kroj koji definira moderan poslovni chic. Tu je i "buntovna" kombinacija crvene i tamno roze, kao simbol modernog minimalizma podcrtanog biranim nijansama. Jaknica je kratka i slatka, moderna i s velikim gumbima, a rukavi stilska egzibicija pod dojmom geometrije.

  DSC 0777 marama

  San, snovi, sanjati, sanjarenje, sanjiv/a. Psihobiološka komponentna neophodna svakom čovjeku okarakterizirana slikama kroz poseban oblik ljudske svijeti. „Rêveur“ ili „Sanjiva“ opisni je pridjev ujedno i naziv kolekcije za proljeće/ljeto 2020. godine.

  DSC 0777 marama

  „Sanjiva“…Žena, slobodna i emancipirana u svojoj mašti, prepuštena vlastitoj ideji biranja svoje stilske prodornosti, lišena svakog pravila, odlučno bira svoje amblemske momente modne ekspresije gdje kao takva bježi od realnosti, stvarajući svoj svijet snova i idile ispunjen vlastitom interpretacijom.

  DSC 0777 marama

  „Sanjiva“ kolekcija za proljeće/ljeto, ženama otvara potpuno novu dimenziju sukusa Femme Les Émaux , onu koja se neprikosnoveno poigrava bojom, siluetama, detaljima - dok u svojoj strogoći i jednostavnošću zadržava estetsku paradigmu klasičnih modnih tendencija.

  DSC 0777 marama

  - Inspiracija upijena iz umjetničke tehnike akvarela, tinte, prožeta kroz vlastiti print, bezvremenski color blocking nadahnut kroz sakoe, kombinezone, košulje, bluze, hlače i haljine zaokružena je povezivanjem različitih materijala tvoreći maskulini i feminini princip obogaćen detaljima marama koje smo također ove sezone producirali u vlastitom printu. Plisee, kao protagonist i jedan od elementa brenda, svakako je našao svoju nišu u kolekciji, tvoreći bezvremensku siluetu fluidnosti i ljepote, kombiniran sa strukturnim krojevima i materijalima dajući stabilnost i snagu. Boje, print, i tehnika akvarela svakako su kulminacijska točka kolekcije dajući Les Émaux ženi zanos i žudnju. Priču smo i ovaj put prenijeli u prirodu, sterilnije no prije, dočaravajući bogatstvo boja, printa u svjetlom pejzažu dina. Miran i tih krajolik komplimentira žarke boje i jak uzorak kolekcije, povezujući fotografije modela i okoliša - objasnili su dizajneri. 

  DSC 0777 marama

  KAMPANJA SS20
  Photo : Ana Mrđan
  Model : Lucija Beden
  Styling : Ana Nikačević
  Kosa : Katica Topčić, Fabula de forma
  Make up : Nino Sablić

  DSC 0777 maramaDSC 0777 maramaDSC 0777 maramaDSC 0777 maramaDSC 0777 maramaDSC 0777 maramaDSC 0777 marama