Talijanski modni div De Rigo // predstavlja nove kolekcije POLICE, YALEA, PHILIPP PLEIN, FURLA i FILA

  - Uz veliki izbor, od sportsko šik do ekološko osviještenih, razumijevanje novih kolekcija naočala nikad nije bilo uzbudljivije. Na tržištu postoji toliko sjajnih brendova – od talijanskih ikona POLICE i Furla, do švicarskog Philippa Pleina, sportske File i potpuno ženstvene Yalee, koji se inoviraju fascinantnom brzinom - javlja De Rigo.

  De Rigo male RG 5

  Gledajući i tražeći dublje, jasno je da su trendovi naočala za 2024. duboko pod utjecajem ne samo visoke mode, već i društvenih promjena, tehnološkog napretka i sve većeg fokusa na održivost.

  De Rigo male RG 6

  Baš kao što netko bira odjeću koja odgovara njegovoj osobnosti, odabir savršenog para sunčanih naočala jednako je osoban i transformativan osjećaj.

  Police 1

  Elegantna, odlučna i odvažna: nova POLICE ženska kolekcija naočale posvećena je ženama snažnog i nesalomljivog duha, koje su uvijek znatiželjne i beskompromisne.

  Police 2

  Modeli iz sunčane kolekcije naočala u cijelosti odražavaju suštinu brenda POLICE i to geometrijskim oblicima i sportskim jakim linijama s izrazito podebljanim i metalnim umetcima.

   

  Yalea

  Sa svojom novom kolekcijom naočala YALEA još jednom dokazuje svoje kredibilitet kao brend koji se obraća ženama. Osim društvenog angažmana, iskazanog kroz brojne projekte, kolekcija cijeni suvremenu, slobodnu i jedinstvenu ženu. 20 novih sunčanih stilova osmišljeno je kako bi istaknulo ljepotu svakog pojedinog ženskog lica, a da nikada ne budu prenapadne ili prikrivene.

   

  Philipp Plein

  Nova kolekcija sunčanih naočala Philipp Plein namijenjena je ljudima koji traže bezobziran izgled u duhu rock 'n' rolla. Uz kultni dizajn, isklesane oblike i privlačne grafičke elemente koji će zasigurno ostaviti dojam, modeli iz sunčane kolekcije za 2024. godinu dizajnirani su da inspiriraju najslobodnije osobe s najkvalitetnijim materijalima i personaliziranim detaljima poput šarki i višestrukih verzija logotipa.

   

  Furla

  Furla ženska kolekcija sunčanih naočala za proljeće/ljeto 2024. odražava novu estetiku brenda: minimalizam, elegancija i suvremenost. Modeli naočala s profinjenim okvirima suvremenog dizajna, savršeno stapaju osnovni i šik stil s naslijeđem brenda Furla. Acetat i metal, sami ili u kombinacijama, pažljivo su izrađeni predstavljajući različite duše Furla žene.

   

  Fila

  FILA odabire minimalistički stil za svoju najnoviju kolekciju, a inspiraciju je pronašla u savršenom spoju vintage oblika i inovativnim tehničkim elementima. Novi sunčani stilovi u potpunosti utjelovljuju FILA identitet i, kako bi proslavili 50 godina F-BOX-a, mnogi od ovih okvira prikazuju logotip kao prepoznatljiv element i dodatnu vintage referencu.

  Modeli iz sunčane kolekcije 2024. dostupni su u maloprodajnoj mreži De Rigo partnera: Optika Anda, Livision optika i Optika Jo-Jo.

  De Rigo male RG 24