THE CRYPTO KING$ // DE RIGO & PHILIPP PLEIN donose PHYGITAL limitiranu kolekciju

  Nova ekskluzivna Philipp Plein kolekcija s elementima phygital stila predstavljena je na Silmo prestižnoj međunarodnoj izložbi naočala u Parizu.

  PHILIPP PLEIN Eyewear SPP008 700X NFT cr

  U fokusu kolekcije je ekskluzivni model SPP009 phygital – stil maske s modernim i odlučnim dizajnom. Podebljani acetatni profili prednjeg dijela stvaraju učinak spojlera na bočnim stranama, dok je leća ukrašena geometrijskom rupom s trodimenzionalnim metalnim PLEIN logom. Krilca su izrađene od tankog metala i personalizirane sa šesterostrukim PP logotipom, a vrhovi su od acetata ukrašeni umetkom od titana. Ovaj model je dostupan u dvije varijante boja: mat crni acetat, metal zlatne boje i leća s duginim zrcalom; crni acetat, metalni metal i srebrna zrcalna leća.

  Svaki model naočala ima svoj serijski broj i prati ga posebno pakiranje s videozaslonom koji nudi pregled NFT-a (non-fungible token), umjetničkog djela Antonia Tudisca, međunarodno poznatog 3D umjetnika, koji je s Philippom Pleinom osnovao umjetnički duo Crypto King$.

  PHILIPP PLEIN Eyewear SPP008 703V NFT cr

  “Ponosan sam na partnerstvo s De Rigom, koje je sada doseglo nove razine. Ovim hipersuvremenim projektom mogu izraziti svoju viziju i pružiti jedinstveno iskustvo u industriji naočala”, izjavio je Philipp Plein.

  Barbara De Rigo, direktorica marketinga u De Rigo Vision, komentirala je: "Suradnja s tako dinamičnim i razornim brendom kao što je PHILIPP PLEIN prava je promjena za našu tvrtku. S prvim phygital stilom pokazali smo svoju sposobnost dizajna, proizvodnje i ciljali na širu zajednicu uvođenjem naočala u digitalni svijet”.

  PHILIPP PLEIN Eyewear SPP008 700X NFT still cr

  Brend je usvojio kriptovaluteu kao način plaćanja i otvorio Crypto Concept Store u Londonu.

   PHILIPP PLEIN Eyewear SPP008 703V NFT still cr