THINK PINK / beauty osvježenje na 6 načina

  Roza voli proljeće, mi volimo rozu. Ona je snažna, ženstvena, fantastična – predlažemo nekoliko izvrsnih rozih tekstura koje će obilježiti ovu sezonu. Tu su ruževi, rumenilo, olovke, sjajilo i jedan neodoljivi parfem u zabavnom pakiranju.

  DIOR SPRING2

  Priča o sada već svjetski poznatom mirisu koji svojim izgledom podsjeća na sredstvo za čišćenje stakla, prelazi na sljedeće poglavlje... Moschino Pink Fresh Couture je novi i svježi, cvjetni miris za nju. Potpuno novi predmet želje, interpretacija originalnog mirisa na ugodan i osvježavajući način u novoj trendovskoj boji.

  DIOR SPRING2

  Miris otkriva zavodljivi spoj pjenušavih i ženstvenih nota: svježi ružičasti grejp i dodir crnog ribiza igraju se s  nevinim i svijetlim notama đurđice. U srcu cvjetne note divlje ruže i ružičastog zumbula obojene su s hrskavim i sočnim zrncima šipka. Intenzivna baza sadrži note cedra, ambroxa i mošusa koje ostavljaju senzualan trag. Cijena: EDT 30 ml 315 kn, 50 ml 449,10 kn, 100 ml 599 kn, gel za tuširanje 200 ml 236,30 kn, losion za tijelo 267,80 kn, Martimex.

   

  DIOR SPRING2

  Peter Philips, Creative i Image Director @ Dior Makeup, slavi nijansiranje u novoj kolekciji Colour Gradation. U suradnji s inovativnim teksturama, brend predstavlja nijanse koje se pretapaju jedna u drugu, međusobno surađuju i kreiraju nježan stil za romantičan i ženstveni look. Inspiracija su osvježavajući proljetni dan, nježnost na licu i tye-dye tehnika nijansiranja. Cijena: DIOR Addict Lipstick Hydra Gel Mirror Shine 280 kn.

   

  DIOR SPRING2

  Givenchy Duo of emotions boje nove su Prisme Blush varijante. Rumenila su idealna za kombinaciju kombinaciji s bronzerom ili highlighterom, optimalno naglašavaju ten i ostavljaju nježan, baršunasti sloj. Cijena: 330 kn.

  DIOR SPRING2

  Avon Mark nijansa Fearless Fuchsia, cijena 34.90 kn

   

  MA2016 15 0038 5 rec

  Chanel ima Crayon Coleur (285 kn), mekanu olovku za usne i sjajila Rouge Coco Gloss (243 kn) u fantastičnim tonovima.

  MA2016 15 0038 5 rec