TOP OKVIRI // Livision najavljuje cool stilove - carstvo okvira neobičnih oblika, boja i veličina

  Dobro došli u posebno carstvo okvira neobičnih oblika, boja i veličina. Pokaži svoj stav i budi svoj/a, jer svatko može biti kopija. Izrazite svoj stil novim dioptrijskim okvirom.

  th1 Banner 690x350 2

  Većina Vas je prepoznalo da se trudimo biti drugačiji od ostalih u izboru naočala. Nama je itekako već dosta običnih i klasičnih okvira koje viđamo na svakom koraku, zato smo Vam pripremili nešto novo, još otkačenije i nikako obično – ističu u Optikama Livision.

  Ponovno smo uvrstili nekonvencionalne i uzbudljive dioptrijske okvire kojima ćete se, ne samo istaknuti iz mase, već će oni postati dio Vaše osobnosti i naglasiti ono što Vi želite. Izrazite svoj stav i stil dioptrijskim okvirom, jer zašto ne - dioptrijski okvir nosite cijeli dan i svaki dan.

  Izdvojili smo brendove koji vas i nas već par godina ostavljaju bez teksta svojom maštom, dizajnom, energijom i posebnošću.

   47351810802365

  VonBogen kolekciju razvijaju iskusni dizajneri u Njemačkoj od 1993. g. Od ekskluzivnih do klasičnih i sve do modernog, od pragmatičnog do mladenačkog i drskog.
  Savršena izrada, visoka kvaliteta i samopouzdan osjećaj za stil - upravo je na tome fokus cijele vonBogen kolekcije. Okviri su potpuno prilagodljivi i izražajni, te veoma udobni za nošenje.
  Dopustite da vas inspirira ova plemenita, nevjerojatna kolekcija po pristupačnoj cijeni!
  Više o vonBogen kolekciji saznaj ovdje.

   314727429291531

  Nizozemski brend nastao 2007.godine.
  Šarene, butične i cjenovno pristupačne naočale za sve koji se žele razlikovati od svih ovih masovnih
  brendiranih naočala. ROGER je jednostavna i moderna kolekcija mekih oblika, uzbudljivih boja izrađena od visokokvalitetnih materijala prema najnovijim tehnikama. Jednostavni oblici stavljeni u uzbudljiv okvir.
  Za one koji traže naočale koje odgovaraju njihovom karakteru i načinu života ROGER je pun pogodak!
  Više o ROGER kolekciji saznaj ovdje.

  271440979742312 

  Pariški brend sa dugom tradicijom koji je više nego privlačna zbog svoje mašte. Naočale FACE A FACE dizajniraju poznati francuski arhitekt Alyson Magee i Pascal Jaulent.
  Inspiraciju crpe motivima iz arhitekture. Uvijek odvažan i avangardan, majstorstvo boja i dramatičnih oblika.
  Kolekcija je inspirirana modernom umjetnošću i arhitekturom, jedinstvena i puna osobnosti!
  Suvremeni dizajn, odvažne boje, visoki standardi kvalitete - umjetnički duh na vrhuncu!
  Više o FACE A FACE kolekciji saznaj ovdje.

  442041965423129

  Blake Kuwahara jedan je od najeminentnijih dizajnera današnjice.
  Kuwahara za svoje okvire tvrdi da su čista kontradikcija. Paradoks, baš kao i on. Nastali iz sebičnosti, želje za estetikom. Minimalistični, ali opet ne odraz purizma.Svi Blake Kuwahara okviri su doslovno dva okvira spojeni u jedan!
  Ovakva fuzija dvaju okvira zahtjeva izrazito precizan ručni radi i dugotrajan proces izrade.Vanjski okvir, translucentan, donosi svježinu, a unutarnja linija onu posebnu edgy notu. Kontradikciju.
  Više o kolekciji Blake Kuwahara saznaj ovdje.

  338178758549240

  Priča brenda Variation Design počinje 2003. godine na sjeveru Francuske.
  Dominique Varlet, nekad optičar, odlučuje kreirati široku paletu raznobojnih dioptrijskih okvira smionog dizajna.Variation Design okviri nastaju savršenom izradom koja spaja nespojivo: decentnost s ekstravagancijom. Kolekcija V.Design potiče vas da vidite život u boji i ulaže vaše srce u to.
  Više o Variation Design naočalama saznaj ovdje.

  873361407958911

  Etnia Barcelona već dugi niz godina svoju kreativnost izražava kroz dioptrijske okvire.
  Neobične kombinacije boja, materijala i dizajna za sve modne znalce čini ih top izborom. Svaki okvir je umjetničko djelo za sebe i očarat će Vas dizajnom i izradom. Nenadmašive kombinacije boja i dizajna pričaju priču koju svi žele čuti.
  Više o kolekciji Etnia Barcelona saznaj ovdje.

  536697176800456

  Od 1969., britanski luksuzni brend Cutler and Gross kombinira najprofinjenije talijansko majstorstvo s nepobitnim cool stilom. Desetljećima su okviri Grahama Cutlera i Tonija Grossa dio svjetske luksuzne scene, a nosioci smatrani ikonama modnog stila. S ponosom ih nose prepoznatljiva lica iz svjetova umjetnosti, dizajna, glazbe i filma.
  Njihova elegancija, karakter i magija imaju moć transformirati ljude.
  Više o luksuznom brendu Cutler and Gross saznaj ovdje.

  Posjetite naše optike, isprobajte ova umjetnička djela i odaberite svoj stil!
  Uz nas budi drugačiji, jer kopija može biti svatko!
  Livision optika
  10 godina s Vama!

  Nalazimo se u Zagrebu na tri adrese:
  Ul. grada Vukovara 58a, 01/ 6170-718
  Ul. Medveščak 25, 01/ 4666 171
  Avenija Dubrovnik 13, 01/ 2820-581

  PR TEMA