U 2 koraka do ekspresivnog pogleda @ DIOR

  Kako postići očaravajući pogled? Odgovor ima Peter Philips, Creative i Image Director za Dior Makeup: predstavio je na nedavno održanoj modnoj reviji fenomenalan look koji je, među ostalima, nosila i Dior muza, zgodna Bella Hadid.- Ekstravagancija i zavodljivost danas su u trendu. Osim toga, pomaže nam i tehnologija koja nam dopušta da budemo kreativni, dajući svakoj ženi ono što želi, mogućnost personaliziranog izgleda, slobode i senzacionalnog rezultata od jutra do mraka - .

  DIORSHOW1


  1. Dior je reintervenirao maskaru i predstavio Diorshow Pump’N’Volume, novu kreaciju koja kreira efekt XXXL trepavica. Tubica je mekana, može se stisnuti čime se regulira količina boje za trepavice. Formula ima visoku koncentraciju voskova i elastičnih čestica koje omogućavaju slojevito nanošenje i impozantan volumen. Četkica je gumena, šiljci su tanašni, omogućavaju preciznost.

  2. Na kapke ide jedna od paleta nijansi legendarnih 5 Couleurs. Visoke zasićenosti, snažni pigmenti otkrivaju ekspresivne nijanse koje naglašavaju ton očiju i daju im dubinu. U ponudi su nove varijante:  Electrify, Expose, Inflame, Magnify, Attract, Shock, Provoke u teksturama Matte, velvet, satin, lamé, iridescent, glitter i shiny.

  DIORSHOW1
  Gigi Hadid i njena omiljena maskara

  DIORSHOW1DIORSHOW1DIORSHOW1DIORSHOW1DIORSHOW1DIORSHOW1DIORSHOW1DIORSHOW1